Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

18 Ocak Pazar Adana- Mersin Kahvaltı Buluşması

atay78

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Mar 2012
Mesajlar
2,581
Yaş
35
Arkadaslar yeni yılda yeni bir buluşmayla arayıda sogutmadan Mersin'e bir kahvaltı bulusması yapalım dedik .mersin seat ekibiyle birlikte guzel bir kahvaltı bulusmasında iki şehirdeki seat severlerin bir araya gelerek güzel bir buluşma olacagını düsündük ve mersin ekibininde yardımlarıyla 18 ocak pazar günü mersine Fulyalı Garden mekanında kahvaltı organizasyonu düzenlemeye karar verdik tum seat severleri aramızda gormeyi ısteriz katılım tekir buluşmasındaki gibi aileyle veya arkadaslarınızla veya tekli katılımla olacaktır.


KİŞİ BAŞI KAHVALTI AÇIK BÜFE 22.5 LİRADIR

http://fulyaligarden.com/

TOPLANMA YERİ M1 REAL OTOPARKI OLUP TOPLANMAYA BAŞLAMA SAATİ 08:00 HAREKET 08:30 OLACAKTIR

NOT:REAL OTOPARKINA GIRIŞTE MAL KABUL KISMINDAN DEGIL MEDIA MARKT TARAFINDAN GIRIS YAPARSANIZ GRUBU BULMANIZ DAHA KOLAY OLACAKTIR.













KONUM :

FULYALIGARDEN KONUM
<iframe src="https://mapsengine.google.com/map/embed?mid=zSiO_2sbeu0Q.kAVlXjzQZQ5k" width="640" height="480"></iframe>
 
Son düzenleme:
adana hareketlenmeye başladı walla. MAŞALLAH....
bol katılımlı, bol muhabbetli, bol eğlenceli bir organizasyon olsun inşallah...
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: ULU
ADANA ve Çevresi
nerdesiniz???
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: ULU
Bulusmayi yaptik ve gercekten bol katilimli eglnceli guzel bi bulusma oldu fotolar yeni konuda payladilicaktir adana mersin bulusmasida cok yakin zamnda hazirliklari basladi ve iki mekani favorimize ekledik scw yoneticiletini eger uygun zamnlari olursa adanaya bu bulusmaya davet etmek isterim
 
Abi zamanin belli olsun olmadi ayarlamayi ona gore yapatiz
 
Geri
Üst Alt