Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

18'' jant kullanan arkadaŞlar........

sedat0027

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Ara 2011
Mesajlar
234
Yaş
41
18'' jant arabayi Çok sertleŞtİrİr ve takanlar gerİ sÖktÜrÜyor dİyor bİzİm lastİkÇİ arkadaŞ.
Yorumlarinizi alabİlİrsem memnun olurum
saygilar......
 
sedat kardeşim merhaba. ben 2 sene 1.6 leon da 3.5 cm yay 18 jant kullandım , suan dizel leonla 5 cm yay 18 jant kullanıyorum. ikisinde de açıkcası sorun yasamadım. belkı ben alışmışımdır ama bana bir rahatsızlıgı yok. sertleşirmi dersen evet biraz farkeder. orjınal de ki yağ gibi gidişi bulamazsın. sana tavsıyem madem boyle bir soru var kafanda , 18 jantlı bir leon bulup bi tur atman.
 
tabikide 16jantla aynı konfor olmuyor. bnde yaklasık 8aydır kullanıorum 18jant. ama bariz we cok cok rahatsızlık werici bir durumu yok. artı bide şimdi 3,5luk yayla kullanıorm we wazgecmem:)
 
sertleşme olayı jantın ağırlığına, lastiğin sertliğine
aracın süspansiyonuna ( orjinal yay, -5 yay yada coil ) göre değişkenlik gösterebilir
ben -5 eibach yay ile 18" kullanıyorum herhangi bir sıkıntım olmadı.
sertlikten dolayı jantları söktürdüm diyede kimseden duymadım açıkçası

senin lastikçi biraz abartmış bence...
 
ben 2 senedir -5 yay ve 18 jant kullanıyorum hiçte bir rahatsızlık duymadım
 
3.5 eibach + 18" kullanıyorum evet sert biraz ama çok rahatsız edici düzeyde değil.
 
18 jant ve 3 cm yay dÜŞÜndÜm bİ ara lastİkÇİ saolsun vazgeÇİrdİ benİ
 
Kismet bakalim ÖnÜmÜzdekİ gÜnlerde yapariz belkİ bİŞeyler
janti ne almali pekİ ?
 
ben her kombinasyonu kullandim 16 17 18 3.5 yay 5 lik yay :) 18 ve 5 cm yay ile arac uzun yolsa tem ve e5 disinda uzun yolsa cok hos olmadi arac full yuklu 4 kisi cok hoplama ziplama yapiyor olay jantta degil yay dan kaynakli sertlesiyor arac 18 3.5 ile daha makul seviyelerde bu sarsma cunku orjinal amartisor un 3.5 yay ile oneriyolar eger 5 lik takicaksan koni sari amartisor oneririm sertlik yumusaklik ayari var en temizi ve stock kadar konfor alirsin su an 17 ile 3.5 seat sport yay kullaniyorum kaymak diyebilirim orjinaline en yakin konforda arac
 
Geri
Üst Alt