Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

18 inç jant ve DSG ?

mrtcntkn

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Ocak 2011
Mesajlar
1,654
Yaş
33
18inç jant dsg yi yorar mı ? ayrıca farklı bir jant takıcağımdan şanzımanım garanti dışı kalıyor..garanti olayını bi şekilde hallederim( bakıma vs giderken 16'style ları takarak )..
şanzımana zararı olsun istemiyorum çünkü dsg 0-17bin tl masrafı olan bi zımbırtı..
 
Manual de olsa büyük jant aktarım organlarını her zaman daha fazla yorar sorumsuz kullanılırsa. DSG manual şanzumandan daha az sağlam diye bir kaidede yok..
 
ben 18" kullanıyorum 16"le pek farklı yok sadece 1 - 1.5 litre yakıt farkı çıkıyor ortaya ben bi ara 19" taktım leona araba acayip bişe oldu afedersiniz bildiğiniz eşşek oldu yakıt daha çok arttı garantiye gelince servisinde tanış yakın ilgilenen birisi olsa bile niye taktın demezler emin ol servisle arandaki diyologa bağlı durum ama şu bi gerçek belli bi zamandan sonra sıkılıyorsun ben sıkıldım 18 leri attım depoya duruyor orjinallere biniyorum :) arabamda yorulmuyor yakıtımda düştü yeni bi model bulursam değişik bişe yine takıcam tabi :)
 
bsy olmaz,fazla yakarsın sadece 1 lıtre arabaya takılmıyor en nıhayetınde
 
çukurlardan geçerken gaza basmazsan, bozuk yolda sert bi şekilde gaz vermeden ilerlersen bişi olmaz..bunlar standart jantlar için de geçerli ama jantlar ve taban büyüyünce daha da önemli hale geliyo..
 
yakma sorun değil..benim bu şanzımandan başım yanmasın yeterli
 
göxzle görülür şekilde 18" arabayı yoruyor... şanzuman aynen garanti dışı kalıyor.. jantı servis zamanında sök-tak yapmana gerek yok şanzumana birşey olunca değiştir lastikleri jantları yeter :)
 
o zaman 17 düşünmeliyim ben..planları listeliyorum hepsini bi anda yapıcam inşallah :D
 
Şimdi sen 18 jant taksan Allah göstermesin DSG de bi arıza çıksa diyeceksin ki jant taktım ondan oldu böyle bi düşünce çok yanlış.... bence düzgün ve hafif bi jant seçmen dsgden önce aracın performansın yakıtın ve şanzumanın için elbette daha iyidir ancak DSGyi jant kırdı diye bişey yok yurtdışında DSGli araçlara neler yapıyolarda bişey olmuyor....
 
bi sorun yok kanka rahat rahat gazlıyorum :D
 
Geri
Üst Alt