Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

17 jant ve lastik takimi kışlık için oneriler ??

klcyasn

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Eki 2015
Mesajlar
4
Yaş
31
aracim 1.4 leon fr üzerinde 18 jant fabrika çıkış Continental lastikleri var yozgatta yaşıyorum kış biraz agir gecdigi icin jant boyutunu 17 yapmak istiyorm birde kislik lastik olarak petlas kullanan varmi yada önerilen kullanilan lastik varmi ?
 
Ben 3 kış mevsiminde petlas kullandım.Bu yıl nasipse 4 . kış olacak.Yol tutuşunda en ufak bir sorun yaşamadım, fiyatı da michelin in yarısı kadardı.225 45 17 petlas...TAvsiye ederim.
 
Bende iki kıştır lassa kullanıyorum hiç sorun yaşamadım 225x45x17 ölçüleri de

kurye ile elden teslime verildi
 
tesekkur ederim yorumlar için bende 225/45/17 dusunuyorum ama petlas daha uygun oldugu ıcınn petlas dusunuyorum
 
Hoşgeldiniz...uyeler kismindan kendinizi tanitirsaniz guzel olur ...
Birde avatar eklediniz mi tmmdir...
Kis lastiğin de petlas yolda koymaz..
 
Hemşerim benim fr nin de kışlık lastikleri petlas süper bir lastiksiddetle tavsiye ederim pişman olmazsın ben cayirlanliyim
 
petlas alan tüm arkakadaşlarım ve ben olumsuz. aşırı ses yapar. lastik sert. çukurlarda tak tuk vurur. olumlu olarak geç aşınır ve fiyat uygun.
 
Bende var 215 40 17 istersen 735 tl 4 adet satılık 90 km kullanıldı antares ingens A1Screenshot_2015-10-19-15-35-17.jpg
 
bende kışa nasip olursa orjinal 15" jantlara kışlık lastik takarak giricem, 17 jantlarımıda bu arada temizletiririm lastiklerle beraber bakımını yapar kaldırırım, 3-5 ay kışlık lastiğe devam
 
Geri
Üst Alt