Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

17-18-19 mayis izmir - şirince ye gidiyoruz

Absolut

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Ara 2010
Mesajlar
6,093
Arkadaşlar Bir Sene Süre Zarfında Düşündüğümüz İzmir Organizasyonunu Mayıs Ayında Siz Değerli Dostlarla Yapma Kararı Aldık.

Organizasyon Mayıs 17.18.19 Tarihlerinde Gerçekleşecektir.

İçerik Olarak Tarihi Dünya Üzerinde Büyük Bir Yer Kaplayan SELÇUK İlçesinde EFES ANTİK Kent ve Bu yöredeki Diğer Tarihi Meryem Ana Kilisesi Yedi Uyuyanlar Mağrası , Şirince Köyü Gibi Değerleri Hep beraber Gezerek Geçirebileceğimiz Kültürel Bir Hafta Sonu Pilanlanmakta.

Diğer Yandan Bununlada Sınırlı Kalmayıp Daha Öncede Tecrübe Ettiğimiz Türkiye de Çok az Yerde Bulunan SKYDİVE Efes Uçaktan tandem ( Hoca Eşliğinde Paraşütle Serbest Düşüş ) Atlayışını Adrenalin Seven Dostlarımızla Gerçekleştirmek İsteriz. Skydive Efes

Sizlerinde Bildiği Üzere Selçuk İlçesinin Tarihi Turizmi Açısından Geniş Yelpazesi Bulunduğundan Siz Değerli SCW Üyeleri İle Her Anı Keyifli ve Heyecanlı Güzel Bir Hafta Sonu Dilemekteyiz.

Güzergah ve Program İçeriği şu Şekilde Olacaktır. ( Yolumuzun Üstündeki ve Çevre İllerden Gelecek Tüm SCW Dostlarının Katılımlarını Şiddetle Beklemekteyiz. )


HARAKET : 17. Mayıs Cuma 22:00
VARIŞ : 18. Mayıs C.tesi 08:00
DÖNÜŞ H.: 19. Mayıs Pazar 15 :30

Bu Zaman Diliminde Pilanladığımız Cuma Akşamı Hep beraber saat 22:00 da Tekerlek Döndürüp Sabah saatlerinde Selçuk ta Olmak ve Kalacağımız Otelde Yol Yorgunluğumuzu Atarak Geçireceğimiz Birkaç Saatin Ardından Sırasıyla Tarihi Yerleri Gezerek SCW Tarihine Siz Değerli Dostlarla Birlikte Güzel Bir Anı Olarak kalacak olan Gezimizin Startını vermiş Olucaz.
Cumartesi Akşamında Selçuk İlçesine Sadece 12 Km Olan Kuşadasında Hep beraber yiyeceğimiz Akşam Yemeğinin Ardında Otelimze Dönerek C.tesi Gününü Bitirmiş Olucaz.
Pazar Günü İse Şirince Köyüne SEAT larımızla Çıkartma Yapma Düşüncesindeyiz Burada Yapacağımız Bu şirin Gezide Mahsenleri Gezerek ve Bu Şirin Köydeki İlginç Yapıtları Dolaşarak Geçireceğimiz Günün Ardından Hep Beraber Çıktığımız Yoldan Gene Hep beraber Dönerek Biraz Yorgunluğun Olduğu ama Beraberliğin Verdiği Mutlulukla Yorgunluğun Hissedilmediği Güzel SCW li Bir Haftayı Sonlandırmış Olucaz.

Bu Güzel Ve Son Zamanların En büyük Organizasyonu İçin Yaptığımız Otel , yeme içme v.s Gibi Detayları En Uygun ve En iyisi Olması Açısından Yönetim Olarak Büyük Gayret İçersinde olduğumuzdan Kimsenin Şüphesi olmasın Gönül Herkesin Gelmesinden Yana ve Bunun İçin Çalışmaktayız.

Zamanı Olan ve Bu Güzel İlçemizi Bizlerle Beraber Gezmek İsteyen Tüm Üyelerimizi Bekleriz.

efes.jpgefes 1.jpgefes 2.jpgefes 3.jpgefes4.jpg
 

Ekli dosyalar

  • efes.jpg
    efes.jpg
    12.6 KB · Görüntüleme: 26
  • efes 1.jpg
    efes 1.jpg
    10.2 KB · Görüntüleme: 25
  • efes 2.jpg
    efes 2.jpg
    10.1 KB · Görüntüleme: 24
  • efes 3.jpg
    efes 3.jpg
    12.7 KB · Görüntüleme: 23
  • efes4.jpg
    efes4.jpg
    14.9 KB · Görüntüleme: 22
1- Kfy + Kfy_can +Filiz
2- Lejyoner + Şengül + Fıstık
3- Absolut + Selda
4- Mertkan
5- 06 Levent + Eşi + Çocukları
6- ghost rider + Elanor
 
şimdiden hepinize iyi eğlenceler keyfini çıkartın

c.tesi öğlene kadar çalıştığımdan aranıza katılamayacağım.
 
1- Kfy + Kfy_can +Filiz
2- Lejyoner + Şengül + Fıstık
3- Absolut + Selda
4- Mertkan
5- 06 Levent + Eşi + Çocukları
6- ghost rider + Elanor
7-YEKTA+DİLEK_+Arel

kışın bitiminde ohhhhh mis gibi hava alalım söyle beyaaa
 
Yönetim Burda Üyeler Nerdeeeeeee :nos:kamyon İzmir Yolunda ki Resimleri Düşünemiyorum :eek::eek:
 
Herkese şimdiden iyi eğlenceler.Ben yazın ordaydım Efes görülmesi gereken bir yer gerçekten.Şirince'den mutlaka şarap alın çeşit çeşit meyve şarapları var.
 
Herkese şimdiden iyi eğlenceler.Ben yazın ordaydım Efes görülmesi gereken bir yer gerçekten.Şirince'den mutlaka şarap alın çeşit çeşit meyve şarapları var.

olcay hayatımda şirinceye ben diyim 10 sende 15 kere gittim çok yakın bir arkadaşımında orda olması buna büyük bir etkendi tabikide eminim birçoğumuzda gitmişizdir önemli olan araçlarımızla o yolu gidip gelmek. motorcular gibi düşün önemli olan beraber yolculuk etmek :şoför:şoför
 
Geri
Üst Alt