Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

155 000 km enjektör temizliği ne önerirsiniz

ersan

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Nis 2014
Mesajlar
20
Yaş
45
arkadaşlar aracım 2005 cordoba dizel 3 silindir 155000 de enjektör temizliği yapmak faydalı olurmu ne gibi faydası olur ses ve performans gibi ne kullanmalıyım sizce
 
her hangi bi şikayetim yok aslında cordobalar biraz sesli çalışıyo malum bi de kalkışlarda hantal belki sesi biraz sesi azalır vede performans artarmı acaba hem enjektörlerin temizlenmesi daha iyimi olur veya kötümü olur bilmiyorum sizlerden fikirlerinizi ve tecrübe eden arkadaşlar varsa sonuçlar nedir acaba öğrenmekte fayda var diye düşündüm
 
Yanlış anlamayın fakat aracınız 3 silindirli ekonomi aracı sorun yoksa bence karıştırmayın hiç.
 
ben sorundan dolayı yaptırdım sorun düzeldi ama arabaya bir artısı olmadı neyse o sonuçta araba 3 silindir 1,4 fazla birşey beklememek lazım.
 
egsozdan beyaz duman geliyordu.o sebeple konusu var incele istersen
 
Dizel cordobanın sesini azaltmanın yolu, motor kapağının altındaki yalıtım zamanla dökülüyor, bir tarafı aliminyum folyolu 2cm lik yalıtım süngeri ile kaplanınca ses bariz azalıyor bilginize..
 
Geri
Üst Alt