Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1500 & 2500 devir arası zırıldama

zemheri

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Eki 2014
Mesajlar
81
Yaş
38
Arkadaşlar galiba bi sorunum var araba boşta çalışırken tüpte ve benzinde denedim 1500 ile 2500 devir arası motor zırıldıyor ve arbanın şasesinede zırıltıyı veriyor devir 2500 geçtikten sonra sorun yok yada 1500 aşşasında sıkıntı yok bilgisi olan fikri olan yardım edebilirmi

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Söz konusu devirler arası motor üstünde veya bağlantılarında gevşemiş bir sac veya parça zırıltıyı yapabilir.Servis veya bir ustaya göstermenizde fayda var. Eksoz borusu ve bağlantı kelepçelerine de baktırın.
 
Ustaya bıraktım baktı bulamadı ya kranktan yada volanttan dedi masraf cıkar böyle bin birşey olmaz diyor ama kafam hiç rahat değil

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Motorun kendide zırıldıyor

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Hocam kaputu aç bak. Elinle etrafa bir dokun özellikle aracın saçına monte edilmiş şeyleri elinle bi yokla bakalım. Yerinden oynayan gevşeyen birşey var mı? Ondan sonra volandır kranktır işlerini aklına getirirsin. Bence de biryerde birşeyler gevşemiş olabilir.
 
Tekrar bakıyım ama inşallah öyle bişeydir

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geri
Üst Alt