Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

15.000 Bakım Resimleri

hacetini görmüş, Yemiş, içmiş, Süslenmiş Püslenmiş Yola Hazır ;)

maşallah :eek:key:
 
yetkili servis mi burası yoksa dışarıda herhangi bir servis mi
 
hayırlı olsun ben 850 TL bakım fiyatını duyunca direniyorum bakıma girmemek için :/ zaman geldi fakat :)
 
Sitemizi anlatıp rica ettim, sizi rahatsız etmeden fotoğraflayıp paylaşıcam diye.. Bana çok garip baktı bir kaç tanesi ama nedenini anlatınca normale döndü :)
Hatta sigara içerken elinde hava filtresiyle gelip bak bembeyaz çek istersen falan dedi ustam. Röportaj gibi ayrıntıları anlattı, yağın önemini vurguladı. Epey keyifliydi. Kapkara çıkan yağdan sonra yeni parlak yağ içimi rahatlattı :)

Bu arada Bolu'da ibiza sahibi olan geçen sene abant'ta bizimle birlikte olan yavuz hocam perşembe günü yeni leon'dan bir tane alıcak. Arka kapı kolunun aşağıda olması, kapı kollarının kocaman olması, sileceklerin eskisi gibi olmaması, yağmur ve far sensörü olduğu halde park sensörünün olmaması, iç mekan aydınlatmayı karartma şeyini bulamamız gibi eksikliklerine rağmen Leon'a aşık olduk!!!
 
bende cumartesi 75 bin bakımını yaptırdım yag su filtreler değişti kayseri özsa yetkili serviste indirimlerle 146 tl :seat
 
Geri
Üst Alt