Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

124 serçe 90bin kmde orjinal

GRKMSRGL

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Ağu 2009
Mesajlar
5,250
Yaş
36
1994 model 124 serçe düşünen olursa yazlık komşum satıyor rahmetliden kalma arabanın ilk sahibiydi 90bin kmde ve kmsi orjinal buna kefilim çünkü herzaman garajda duruyor ayda 1-2 ancak biniliyor aküsü falan sıfır tek marşta çalışıyor hiç lpg takılmamış tek sıkıntısı rölanti düşük ayarlanması gerekiyor... eğer zevk için falan almak isteyeniniz varsa araç krem rengi foto çekemedim çok dar bir yerde ama bulabileceğiniz en temizlerden birisi emin olun :) kmsi benim 2008 cordobadan daha düşük :)

fiyat 4bin istiyor biraz fazla ama değer bana göre...

benim yaz okulu işi çıktı ve buna yakın bir rakam benim cepten gitti yoksa ben alacaktım bizden birine gitsin isterim...
 
:) güzel ve zevkli bir araçdır çocukluğumun araçlarından biri
 
yeri çok dar diye foto alamadım ama düşünüyorsan çok temiz
 
bi kaç cambazlıkla girilebilinir bi yer yalçın . Araba gerçekten çok temiz ya kaçırılmayacak bi araba.
 
sen o araya giremiyorsan arabayı nasıl koymuslar :D

ya abi dar bi yerde o yüzden fotolar bi işe yaramaz die çekmedim:) yoksa o garaja daha dogrusu labirente 8 yaşından beri pajerosundan tut hyundai minibüse kadar hepsini girdirip çıkarıyorum:)

ama bizim burak'ın bir ufak kazası var o garajda:)
 
bırak pajo majoyu bılader !!! resım ıstıyoruz !!!!!!!
 
Hayırlı satışlar ama bende resim istiyorum puhaha

xx
 
Geri
Üst Alt