Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

10 Kolikler..

Çöllü

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
11 Nis 2011
Mesajlar
4,794
Yaş
39
Merhaba Arkadaşlar malumunuz tatildeyiz memlekette keyif çatıyoruz derken..
Telefonum çaldı @atc365 nickli hemşehrim Tayfun arkadaşımız evin önünden geçerken msj atmış müsaitsen görüşelim diye hemen indim tanıştık kucaklaştık toprağımla, sonra benim araçtaki SCW sticker'ını yapıştırdım kendi ellerimle, ardından atladık @skymz Serkan Abinin yanına gittik tanıştırdım onları çok güzel bir sohbet muhabbet ortamı oldu; Bi on gün sonra BALIKESİR buluşması yapmayı sözleşerek ayrıldık.. ikisinede Teşekkür ederim Balıkesirimide Muhabbetlerini de özlemişim..
 

Mirim Öyle çok resim olayı olmadı.. olanda Tayfunun telefonda yükler sanırım konuyu görünce..
Zaten bu buluşma tanışma babında geçti, esas fotoğraflık buluşma 10 gün sonra kısmet olursa ..

Bu arada istanbula döndüğümde şu (Tayinim Çıktı Başakşehire) konusunda yorum yapan tüm başakşehirlilere ulaşıp teker teker lastiğini indiricem en ön sırada da sen varsın ben unutmadım sende unutma yalan olmasın görüşüp tanışalım.. :eek:key:
0532 558 YetmişDokuz DoksanYedi..

Sende numaranı yaz aradım bulamadım..
 
Geri
Üst Alt