Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1 depo ile 1290 km yol yaptım.

setnogrom

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ağu 2010
Mesajlar
4,744
Yaş
40
Merhaba arkadaşlar çoğunuz aracımdaki bakım ve değişimleri biliyorsunuz.
Bayramda uzun yola çıktım.İstanbul-Kastamonu-Bartın ve İstanbul toplamda 1290 km yol katettim.
İstanbulda aracıma 160 lira yakıt aldım,depo boştu ve yedek depo dolumu dediğimiz olayı yaptım kısaca (sadece uzun yola çıkarken dolduruyorum ve her zaman yapmanızı tavsiye etmem)
İstanbul'dan otobana girdim ve Safranbolu'ya kadar yollar gayet sakindi ve hızda kayıp yoktu 90 ve 100 km sabit hızla oraya kadar gittiğimde yol bilgisayarı 1170 km gösteriyordu.Yalnız Eflaniden sonra yollar çok iniş çıkışlı ve virajlı malum Karadeniz.Oradan sonra takriben 150 km 2.3.4. viteste gitmem gerekti ve bu süreçte yakıt harcamam haliyle çoğaldı.Daha sonra tekrar bu yolu Bartın'a dönerken geçmem gerekti.Bartın(Amasra)'dan-İstanbul'a dönüşe geçtim ve yine 90 110 arası sabit hız ile İzmit'e kadar geldim sonrasında yoğun trafiğe takıldım vs vs evime 30 km kala yakıt ikazı verdi arabam.Şuan 40km yol bilgisayarı gösteriyor.Sizce tüketim nasıl?Bana oldukça makul geldi.Araçta 3 kişiydik ve bagaj+arka koltuğun yarısı doluydu.(Paylaşmak istedim)Teşekkürler.

xx
 
Helal valla cok guzel deger yakalamissin :)
 
dha ne olsun..
bir depo 1290 km diyorsun :) masallahi var aracin.
benim kendi rekorum 52 litre euro dizel ile 1210 km.
 
hıc yakmasaymıs :) maşallah :)


ben iğneadaya gittim bayramda bir depo 195 tl ile 570 km yolun yarısı otobanda 160-200 km hızla yapılan değerdir :) bilgisayar ortalama 10 litre gösterdi hep ..
 
cok guzel deger bence daha ne olsun b depoyla o kadar yol yapmak kulaga cok hos gelıyor cebede:)
 
ya gıcık oluyorum bu benzıne ya bızım ıbızanın yedek depo ıle 200 kusur tl ye doluyo ne cok fark var ya.
 
Geri
Üst Alt