Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.8 20V > 1.8 20VT olur mu?

yukcell88

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Eyl 2011
Mesajlar
1,521
Saygıdeğer SCW ailesi, malum askerlik arefesindeyim, gelince de tamamiyle kendime ait olan bir araba almayı planlıyorum. Şu sıralar 1.8 20VT Toledo ve Leon' lara sarmış durumdayım ama biliyorsunuz ki ikisinin de temizi gerçekten pahalı(20-25bin TL'lik bütçeye göre)... 23.5-25 arasına Toledolar var, ama temiz mi bakmak gerek. Ve bu araçlar TR' de ne yazık ki sayılı... Bunun yerine 1.8 125 bg bir Leon veya Toledo alsam KS04 turbo ve yazılım ile 1.8 T yapabilir miyim? Sonrasında diskinin vs değişmesi gerektiğini biliyorum ama değer mi sizce? Ama öncelik mümkün mü :D Sayın Kurtbil ve diğer deneyimli arkadaşları piste davet ediyorum :)
 
gerekli olan parcalarin maliyetini gorunce; harcaman gereken zaman, emek ve azim'i dusununce hic mantikli gelmiyor soyledigin.

bir de elde edecegin guc cok farkli olmayacak.. 1.8T al yazilimini yap ayni sey.
 
Olmaz.
Bi liste çıkartırsam koşarak kaçarsınız.
Bişeyin hazırı her zaman daha ucuza gelir, bunu unutmayın :)


hahaha buna cidden sesli güldüm :D Adam ne güzel söylemiş.Hazırından ucuza getiremezsin,getirsen de sağlam olmayacak.Sanayi sanayi dolaşıp parça arayacaksın ucuz olsun diye.Sonra ayar tutmayacak bir daha sanayiye gideceksin.Bir yeri dayanıksız olacak yine ustaya gideceksin.İşin sonunda lanet olsun ben nasıl böyle bir hata yaptım diceksin pes ediceksin :) 1.8 20v ler için bir dönem SC kiti yapmışlar hatta.Alıp öyle bir şey yapsan en azından daha orjinal olur

 
kurtbil 'i ciddiye almayın.
O kitin Türkiye'ye gelmesi 1.8t almaktan çok daha pahalıya gelir. :D
 
Emre hiç uğraşma derim. arkadaşların dediği gibi orjinal 1.8 t daha mantıklı. biraz daha para biriktirip gerçeğini al.
 
Geri
Üst Alt