Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.6 TDI DSG Ses Sorunu Sizce Kronik Olanmı ?

malborom

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ağu 2012
Mesajlar
15
Yaş
41
Arkadaslar Merhabalar ,

Forumu okuyucu olarak uzun zamandır takip ediyorum ve cok faydalı bilgiler bu forum sayesinde aldım.Eski araçlarımı modifiye ettim ve aracımın üzerinde değişiklikler yapmak cok hosuma gidiyor şimdiki aracım 2011 model leon 1.6 TDI DSG arabadan inanılmaz memnunum araçta bluetoothtan tutun yagmur sensmrü sunroof 17 agra jantlar hepsi mevcut benden önceki sahibi özel siparişle almış ben farlara 4300 K xenon taktım şimdilik.Sıkıntım şu araba boşta yada trafikteyken aşağıdaki videodaki şakırtı sesi geliyor bu ses cok fazla acaba bu ses DSG lerde yaşanan kronik olan sesmidir o ses için internette genelde bozuk yollarda cıkıyor deniyor ama bende arac rölantideyken bile ses cıkarıyor bu konuda beni bilgilendirirseniz cok sevinirim videolar :

 

Ekli dosyalar

  • img17721024np8.jpg
    img17721024np8.jpg
    69.6 KB · Görüntüleme: 34
  • img05521280x853.jpg
    img05521280x853.jpg
    72.2 KB · Görüntüleme: 34
  • mg7146h.jpg
    mg7146h.jpg
    66.5 KB · Görüntüleme: 36
Tdi dsg kullanıcı olarak normal calışma sesinden farklı olarak bir şakirti daha var...normal gözükmüyor servise göstermenizi tavsiye ederim..
 
Bizim dsg böyle ses gelmiyor var bir gariplik servise gitmeni tavsiye ederim:eek:key:
 
Fena bir sesmiş bu ya.. DSGde bahsedilen kronik sesmi ki acaba bu?
 
bunun şanzımanla alakası yok silindirin teki bence randımanlı çalışmıyor gömlektenmidir nedir anlamadım siboplar ve iticilerdenden olabilir ama sen bunu böyle kullanma yağını vs kontrol ettinmi yağsız kaldığında yada yağ kalitesi düşünce yapar birdahada geçmez haberin olsun
 
DSG ile ilgili olduğunu hiç sanmıyorum. Sesin yüksekliği ve karakteristiği aklıma sübap fincanı ve iticileri getirdi. Kaputu açın ve varsa motor üst kapağı çıkartın. Kaputa eğilerek motor üst bloğuna kulak verin. Ses oradan mı geliyor? Oradan geliyorsa acil servise.

Tabi oradan gelmiyorsa da acil servise ;)
 
Geri
Üst Alt