Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.6 TDi CR Style hız

hakan.cbs

Kayıtlı Üye
Katılım
20 May 2013
Mesajlar
20
Yaş
37
slm arkadaşlar 2011 leon bu aracla yapabileceğimiz maximum hız nedir uzerine yazılım chip ve sayre ne eklersek ne alırız sizlerden ricam tecrübelerinizi öğrenmek
 
stock halde ben 210 gördüm daha giderdi sanırım ama cesaret edemedim .zaten buna da nasıl çıktım bende şaşırdım adamla kapışıyoduk
 
Aman dikkat edin, o süratlar durabilecek süratler değiller..
 
Ya abi zaten gözünüzü seviyim 1.6 leonla nası bi hız yapabilirsiniz. Hız işleri boş işler 10 dklık bi artislik yapıcam diye bütün bi hayatanızdan oluyorsunuz, olanları yaşananları görmüyormusunuz.Anladımki bu işer cahillikten başka hiçbirşey değil.
 
"Kontrolsüz güç güç değildir" diye bir söz var. Hız yapmak çok zevkli ve eğlenceli fakat bunun hızlanma olduğu kadar durma olayıda çok iyi olmak zorunda yoksa hızlı gitmenin bir anlamı olmaz.
 
Geri
Üst Alt