Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.6 TDI CR Motor LEON'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Torrado

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
955
SEAT 17 -27 Eylül tarihleri arasında düzenlenen IAA 2009-Frankfurt Motor Show’da yeni modelleriyle ilgi odağı olacak.
SEAT’IN EN ÇEVRECİ ve EN GÜÇLÜ MODELLERİ FRANKFURT’TA;

Gerçekleştirilen yeniliklerle pazardaki en genç ürün yelpazesine sahip olan SEAT, yeni modelleriyle Frankfurt Motor Show’da. Geçtiğimiz günlerde makyajlanan Altea XL ve Leon modellerinin yeni ECOMOTIVE versiyonlarını ve SEAT’ın gelmiş geçmiş en güçlü seri üretim otomobili olan 265 hp’lik Leon CUPRA R’ı 2009 Frankfurt Motor Show’da sergiliyor.

Çevre konseptli fuara kendi sınıflarının en çevreci modelleri

SEAT’ın Frankfurt’ta sergileyeceği Altea XL ve Leon modellerinin yeni ECOMOTIVE versiyonları, İspanyol üreticinin çevreye karşı sorumlu araçlar üretme stratejisinin en yeni ürünleri. Her üç modelde de tutumluluğu artıran ve zararlı egzoz emisyonlarını azaltan, tasarruf odaklı önemli iyileştirmeler yapıldı. SEAT Ibiza ve Leon ECOMOTIVE serisine katılan bu modeller de kendi sınıflarının ‘en yeşil’ otomobilleri.

En yeni, 105 hp gücündeki 1.6 TDI CR motorla donatılmış olan Yeni Altea XL ve Leon ECOMOTIVE serisinde standart olarak hem DPF partikül filtresi hem de üstün common rail bulunuyor. Emisyon değerleri sadece 119 g/km olan Altea XL ECOMOTIVE ile bu değerin yalnızca 99 g/km olduğu yeni Leon ECOMOTIVE çevre konusunda kendi segmentlerinin en sorumlu modelleri. Leon ECOMOTIVE’in emisyon değeri, 1.6 Dizel common rail motorunun temin ettiği teknik gelişmelerle birlikte Start/Stop ve enerji yeniden kazanım sistemlerinin eklenmesi sayesinde 105 hp’lik 1.9 TDI motora göre 20 g/km gibi ciddi bir oranda azaltılmış.

SEAT tarihinin en sportif, en güçlü modeli Leon CUPRA R

265 hp güç üreten muazzam 2.0 lt TSI motoru ve çarpıcı yeni görünümüyle kişiliğini yeniden tanımlayan, uzun, özgün iç ve dış özellikleriyle Leon CUPRA R, donanım ve motor dizisi bakımından Leon’un en sportif serisini taçlandırıyor.


265 hp motor ile donatılan Leon CUPRA R, WTCC’de yarışan şampiyon SEAT Leon TDI ile aynı güç çıkışını sergiliyor. Yeni Leon CUPRA R’ın odak noktası, 265 hp gücündeki doğrudan püskürtmeli 2.0 lt TSI motoru. Yeni Leon CUPRA R’ın güç santrali, bir WTCC otomobiline yakışan seviyelerde performans gösteriyor: Aracın azami hızı 250 km/s, 0 - 100 km/s hızlanması ise sadece 6.1 saniye. Leon Cupra R bu rekabetçi değerlerini, 100 km’de sadece 8,1 litrelik ortalama yakıt tüketimi ile elde ediyor.

http://www.otomobilgazetesi.com/otomobil.php?id=6962
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt