Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.6 signo arabam zor çalişiyor acill!!!!

kerm

Kayıtlı Üye
Katılım
26 May 2012
Mesajlar
5
Yaş
42
merhaba arkadaşlar.arabam toledo 1.6 signo 2000 model.soğukken ilk marşta almıyor.tamircilere gittim sorunu bulamadılar teknik serviste bulamadı.lütfen yardımcı olun.bazen normal çalışıyor bazende zor çalışıyor.yardımıcı olursanız şimdiden teşekkürler.
 
aramıza hoşgeldiniz..forum kuralları gereği, ilk olarak kendinizi tanıtan bir konu açmalısınız..
 
ben sorunu ve çözümü biliyorum ama ilk önce üyelerimiz bölümünden kendini tanıtan bir konu açarsan çözümü söylerim :)
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: kerm
Arkadaşlar ben Konya lıyım.Esnafım.Başka nası tanıtıyım.Arabamı yeni aldım.:)yardımcı olun artık.
 
Aramıza hoşgeldiniz..arabanız hayırlı olsun..

Bu tip problemlerde ilk olarak aküye bakılır ki, sizin ustalar bunu yapmışdır..bende de aynı sorun olmuştu bi ara..akü suyu eksilmiş, ekledikten sonra halloldu..

Bu yapıldıysa ateşleme sistemine de bakmak lazım..Araba hareket halindeykende tekleme yapıyor mu bazen..bobin veya bujilerde sorun olabilir.

Siz en iyisi arabanın neleri gözden geçirildi onu da yazın..arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır..
 
bu çalışmama sıkıntısı bende de var crank sensöründen süpheleniyoruz ama değişmek bir türlü fırsat olmadı aynı zamanda bu sensorden çekiş düşme problemi de doğuyormus
 
Akü kontrolü yapildi benzin pompasinin basinci ölçüldü sbop basinci ölçüldü müşür değişti benzin kelebeği temizlendi benzin rolesine bakildi bunlarin hepsi normal çikti yalniz sürücü kapisinin anahtarla açma yapmiyordu onu tamir edelim dediler yaptirdim kapi açildiğinda elektrik dağitimini yapmaz dediler o yüzden yaptirdim ayrica tüpü kapattim şimdi benzinde kullaniyorum bi ariza çikmazsa tüpten olur dedi elektirikçi şu an deneme safhasindayim daha sonra tüpü tekrar aç dedi ayni arizayi yaparsa tüpten olmuştur dedi ustabakalim hayirlisi ayrica araç benzindeyken isindiğinda hafif titreme var inanin göstermediğim usta kalmadi hatta yetkili serviste iki gün kaldi bi şey bulamadilar arabadan soğudum bu yüzden satmayi bile düşünüyorum yardimci olursaniz sevinirim saygilar satarsamda üzülürüm diye kuşkudayim konforlu bi araç
 
Geri
Üst Alt