Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.6 MPI ve 6 İleri Şanzıman ?

abi bendede 8 tane yazıyor ama 6 tip hava ysatığı var. :) katalogdan bak istersen.

ayırması gerekmio 2005 den beri o donanım listelerini hatım ettim nerdeyse.

ayrıca şöyle belirteyim. golf 6 da 7 adet hava yastığı deniliyor. ama saydığın zaman 11 tane :) yani 6 tane dediklerinde türüne göre sayıyor sen airbag yuvalarını sayıyorsn 10 tane oluyor. gerçi benim golfte 10 tane yer vardı bunda yok 2 si :D

Ömer oku lütfen..:)

---------- Post added at 01:34 ---------- Previous post was at 01:31 ----------

Konuyu sen açıyorsun uyarıda bulunduğum halde hala devam ediyorsun amacını öğrenebilirmiyim?

Yalnız Doukan şöyle bir durum var Ömer konuyu bu hale kendisi getirmemiş. no.45-46 mesajda başlamış konu airbag'e kaymaya.
 
Getirmiş yada getirmemiş Alp'cim konuya yazdıktan sonra uyarıyı hala devam ettirmesi sorun...
 
Getirmiş yada getirmemiş Alp'cim konuya yazdıktan sonra uyarıyı hala devam ettirmesi sorun...

He tabi uyarından sonra devam etmesi tabiki doğru değil. Bende şimdi fark ettim uyarından sonra bende devam etmişim bir nevi. Özür dilerim...
 
konunun açılma sebebi tartışılıp tatmin edici noktaya geldikten sonra muhabbettin farklı bi alana kayması çok doğal bence..burda kesilip airbag konusu açılsa bu kadar keyifli ya da bilgilendirici olmayabilir..

bu arada direklerden bildiğim kadarıyla direksiyondan çıktığı gibi bi airbag açılmıyo..zaten öyle olsa B sütünu kafa koparırdı..en azından benim kopardı direk hemen solumda..onlar perde hava yastıklarının çıkış noktası değil mi. ??
 
2006 leon sahibiyim 5 ileri vitesi- 8 airbagi-dönen lastikleri-benzin bitince otomatik stop eden motoru var... :D
 
Geri
Üst Alt