Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.6 Dizel VOLVO S40 hakkında

GRKMSRGL

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Ağu 2009
Mesajlar
5,250
Yaş
36
1.6 lt 109 ps Volvo S40 lar 2007 - 2008 modelleri full olanları 35-40 arasında değişiyor temiz bir S40 arıyorum sizin S40 hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? yazılımla rahat 130 ps alınır performans fena olmaz diye düşünüyorum ama Volvo piyasası TR de nedir sanırım geç satılan bir araba bu yüzden biraz düşündürüyor yoksa kalite olarak bildiğim kadarıyla çok iyi sizin düşünceleriniz nedir?

teşekkürler şimdiden
 
Kalite,sağlamlık,prestij bakımından gayet iyi,yakıtı biraz fazla emsallerine göre,ayrıca alıp 3-5 ay binip satarım dersen satarken baya zorlanabilirsin.
 
Kalite,sağlamlık,prestij bakımından gayet iyi,yakıtı biraz fazla emsallerine göre,ayrıca alıp 3-5 ay binip satarım dersen satarken baya zorlanabilirsin.

kafadan 4 yılı var artık sıfır alıp 2-3 yıl binip 10bin aşağısına verme devrini kapattık:)
 
Daha sportif birşey arıyorsan c30 larada bakabilirsin derim..
 
109'luk motoru çok severim S40'da nası bişi oluyo hiç bi fikrim yok ama S80'de de aynı motor olabildiğine göre soru işaretlerine gerek yok bence..sadece tek bişi var Volvo'nun boş donanımı hakkaten çirkin oluyo..donanımın en çok fark ettiği marka bence Volvo..
 
s40 da nasıl olduğu konusunda hiç birrim yok ama kendi aracımda ilk gündü izlenimlerim bayağı olumlu arabayı aldım depomu doldurdum ve gayette şehir içinde sürkli durkalklarda vs 80km oldu daha ibrede en ufak bir değişiklik yok nasıl mutluyum anlatamam
 
s40 1.6 dizel bence fiyat performans açısından alınabilecek en güzel araç..çok yakın bir arkadaşımda var ve bir çok defa kullandım..aracın performansı gayet başarılı ve gayet normal yakıt değerleri.çok konforlu ve rahat.tek sıkıntısı arka diz mesafesi biraz dar.onun dışında bence hiçbir eksiği yok..ayrıca görsel açıdan çok küçük oynamalarla çok güzel oluyor araç..tamponun altındaki siyah plastikler aracın rengine boyanınca cidden farklı bir arabaymış hissi katıyor.
 
s40 hakkında çok fazla bişey diyemem..ama c30 u şiddetle tavsiye ederim..
 
1,6 109 hp motor psa grubu dızel motoru ford cıtroen pejo tarafındanda kullanılıyor chıp ıle beraber 140-150 hp arası yapar rahat rahat bınersın dızel oldugu ıcın yakıt degerının yuksek olacagını hıc duzunmuyorum donanım ozellıklerıne gore 15'' ıle 17'' jantlara arasında gıdıyor buda dısarıdan donanımı ayırt etmeye yarıyor bence bu motor S40 ıle dıger markaların kasalarından daha uyumlu olmuş
 
Geri
Üst Alt