Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.4Traktör ibiza:)

ultraslanonur

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Ara 2010
Mesajlar
1,106
herkese mrb bu aralar foruma pek gıremedım kusura bakmayın arac buldum kendıme 19.000 tl ye kadar ındı adam arac dedıgıne gore gayet guzel hatta bana maıl olarak 20 den fazla fotosunu gonderdı gayet temız duruyor 1 tl lık masrafı yok ama kafama takılan sonradan sunroof takılmıs adamın dedıgıne gore seat servısınde takılmıs yorumlarınıza ıhtıyacım var haftaıcı gıdıp almayı dusunuyorm

Seat Ibiza 1.4 TDi Signo 2003 Model 19.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 63039773
 
walla kardeşim araç baya diri duruyor... temiz ve bakımlı görünüyor... eğer sunroof tan yana bir sıkıntı olmazsa motoruna felan iyice baktır sorun çıkmazsa güle güle bin derim kardeşim...
 
Fena durmuyor gibi ama anlamıyorum insanlardaki şu takıntılık derecesindeki sunroof merakını. Adam tavanı kestirmiş ya bırak olmayıversin.
 
yaw almayacağın arabalar için ha bire yorum yaptırıp durma bize :D
 
levent abi ve ahmet yorumlarınız için saolun bu kadar mı yorum yahu:)

yapman gerekenleri söyledim kardeşim.. resimlerden anca bu kadar oluyor... bakıp inceletmek lazım aracı...dizel araç neticede sorunu varsa başın çok ağrır mutlaka iyi bir usta gözetiminden geçmesi gerek...hasarı varmı sorgulat plakadan felan... eğer kafana yatarsa al sonrada sefasını sür... özellikle sunroof a çok dikkat et... sonradan takılma olduğu için sızdırma yaparsa canın çook sıkılır... her ne kadar serviste takılmış olsada orjinali gibi olmayacaktır..
 
Böyle ballandıra ballandıra arabanın özelliklerini yazan ilanları pek sevmem ben.. Sunroof sonradan takılmış, tavanı kestirmiş bunun neresi iyi kardeşim? Bence olumsuz, bu para da bu arabaya fazla gibi sanki.. Ayrıca dizelde öncelikle önemli olan ve dikkat etmen gerekenler baskı balata+volant+turbo ve enjektör, yok filtreler dğişmişte falan filan... Asıl önemli olan bu yazdıklarım..
 
2003 model icin bnce fiyati fazla acikcasi 2003 bir aracn fiyati 19 sa benimki 2006 17 jant cupra on arka yazilim filtre vs bn ozman 23 flan istiyim :)
 
Geri
Üst Alt