Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.4 tsi leon vites geçişleri hakkında

2010 tsi var bende de aynı sorun var geriye tam geçmiyor hatta bir keresinde bikac kez kastırdıktan sonra geçti zannedip ondeki duran arabaya bile carpmıslıgım var :)

aynen, araba değilde duvara çarpmaktan son saniye kurtarmışlığım var:)
 
bazen benim geride de oluyor.önümüzdeki ay şanzuman yağını değiştircem.kaç numara yağ koymam gerekir acaba.

Akın abi, Cezmi Abi yazmış zaten ama normalde serviste tamamen Almanca olduğu için marka model vs. hatırlamıyorum beyaz kutuda 1.4 TSI için şanzuman yağı var..ama biraz pahalı..
 
aynen bende de var bu sorun ayrıca ne hikmettir bilmem serise gosterdiğim akşam 1-ve 2 de vites yuvası başında takılma yapmaya başladı ve herzaman yapmıyor ne diyeyim... zaten servise gitsek bişey yok diye iddalaşıyorlar garantide işe yaramıyor bi daha araba alırsam spot alıcam :D
 
demekki kronik bu debraja basıp çek sonra tekrar bastıgında normal geçiyo.. yanlız bide vitesi boşa alıp arabayı çalıştırmadan salladığınızda çok ses çıkaraıyo gibi geldi bana araç çalışırken yada haraket halindeyken vites geçişlerinde de oluyo gibi sizde böyle bişey varmı?
 
aynı problem bende de mevcut yalnız debriyaja basıp çekmeyle düzelmiyor ben 2. vitese takıp öyle geri vitese alıyorum sorunsuz geçiyor
 
ıcım rahat tek bende yokmus bu sıkıntı :) hele arabayı 2 3 hafta kullanmıyorum garajdan cıkarırken sonrasında 1. vıtese olandan daha zor gecıyor
 
55bin'de 1.4 TSI 2008 leonum vitesler yağ gibi geçiyor.. bence araçlarınızı servis danışmanınızla birlikte kullanarak bir test sürüşü yapın..
 
Geri
Üst Alt