Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.4 tsi leon vites geçişleri hakkında

arabam makyajlı değil ama vites geçişlerinde hiç bi sıkıntı yok..her düz vitesin yaptığı kadar nadiren geri vitese girmek istemiyo ama çözümü basit..debriyajı bırakıp tekrar basmak..diğer viteslerde zaten hiç bi sorun yok..makyajlı şanzumanın vs. farklı olması biraz zor ve genelde böyle bi sorun varsa ilginç..
 
Aracım makyajlı ve vitesleri taş gibi :D hiçbir sorunu yok valla. Tek parmakla vurunca bile atıyor kendini. :D Tokatlıyorum bazen hatta :) Öyle bile geçiyor :D
 
5yıl 2aydır kullanıyorum 6 viteste de sıkıntı yok maş:)
 
Zamanla geçiyor bendede olmustu problem yok rahat olun
 
eskiden ankara da 302 mercedes belediye otobüsleri var dı soför vites değiştirmek için önce boşa çeker sağ sol bi çevirir sonra geçirirdi vitese o geldi aklıma şimdi :D
 
sürücü koltuğu çok geride paspaslarınızda debriyajın altına toplanmış olmasın..geri vites sorunuda yco'nun dediği gibi iki kez pedala basın.yokuş aşşağı önce el frenine yük bindirin sonra geri vites.hiç olmadı aracınız çalışmadan vites geçişi sağlayın sonra çalıştırın,park yerinden çıkana kadar.
 
2010 tsi var bende de aynı sorun var geriye tam geçmiyor hatta bir keresinde bikac kez kastırdıktan sonra geçti zannedip ondeki duran arabaya bile carpmıslıgım var :)
 
Geri viteste bendede aynı sorun var Leonların kronik sorunlarından heralde
 
bazen benim geride de oluyor.önümüzdeki ay şanzuman yağını değiştircem.kaç numara yağ koymam gerekir acaba.
 
Geri
Üst Alt