Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.4 tsi FR SAHİPLERİ!GELİN BİRLİK OLALIM DOĞUŞU ARAYALIM

ertuğrul

Kayıtlı Üye
Katılım
7 May 2011
Mesajlar
154
Yaş
35
arkadaşlar bu forumda birsürü fr alan arkadaşımız var.çoğuda yüksek fiyatlardan aldı bunu şikayet edelim tabiyki paramızı iade etmeyecekler bunu bende biliyorum lakin hem pahalı aldığımızı söyleyelim hemde afs li bixenon opsiyonu biz alırken yoktu bizde 1000 tl ye veya daha aza toplu bir şekilde almak istiyoruz diyelim!gelin birlik olalım haberlerinizi bekliyorum!
 
Haklısın.
Ben 1.4fr Alırken bixeonon için adamlar bana 2 ay sıra verdiler hemde 3000 tl.
Şimdi bayilerde bixeonunlu 1.4 Fr var hemde 1000 tl,2 ay beklemeden alabiliyorsun.
Ben aracımı 45.500 satmıştım.
Şimdi İstesem Sıfırını en dolusunu tekrar alabilirim.
Ama İnadına Almıyacağım.
 
işte birlik olalım telefon yağmuruna tutalım doğuşu
 
Hukuki olarak bir hakkınız yok ki, o zamanın fiyatlarını kabul ettiniz ve o şekilde aldınız. Siz ürünü 60bin TL'ye alırsınız, bir anda 35bin'e düşer buna birşey deme hakkınız yok. Örneğin, 2.0 TDI FR fiyatlarını ÖTV zammından önce hepimiz biliyorum 62-68 bin TL sıfırı. ÖTV zammından sonra 84bin TL oldu. Doğuş o zaman 68bin TL'ye sattığı arabaları geri istesin, şimdi 84 bin TL oldu diye. Zamdan 1 gün önce almış olduğunuzu düşünün bakalım. Ne kadar şanslısınız. :)
 
bencede konu cok gereksız olmus sonucta murat arkadasımızın dedıgı gıbı o sartlarda o fıyataydı sızde almıssınız sımdıde kampanya yapmıslar fıyatı ındırmısler olay bu kadar basıt
 
işin ilginci 2. el fiyatları sıfırından pahalı arabanın. araç düşmüş 43 900 e adam nete 51 bin tl den ilan vermiş. Sonrada 3 ay satamadım bir aracı derler :)
 
Her markanın kampanya yazısı altında böyle bir ibare bulunur "xxx firması kampanya şartlarını ve süresini değiştirme hakkını saklı tutar."
Yani siz şimdi full+full 1.4 fr alırsınız 45bin tlye 1 ay sonra 42ye çıkabilir tam tersi 48e yükselebilir kimse o kampanyadaki değişiklikde hak iddia edemez
 
Benim Zararım yok hemen hemen.
Sattığım fiyata Şuan Bixenonlu,sunrooflu,kış paketli, fr alabilirim.
Benim tepkim Ben ilk alırken bixeonun için 2 ay sıra verirken şimdi bayinin önünde hazır bekletmeleri.
En çok Buna Kızıyorum.
 
bi-xenonlu kışpaketli sanruflu fr bayilerde varmı hali hazırda?
 
Geri
Üst Alt