Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.4 tsi dsg 150 beygir arabaya lpg takmak


Seat leon, golf, audi a3 tfsi tsi motorlara lpg takılır ancak araç piston ve kolları magnezyum alaşımdan yapılmıştır. İlk dönemde cok rahatsız edıcı bır durumla karsılasmasanızda ılerıkı donemlerde motor kol kırma piston erime gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Lpg ısısı benzine göre cok daha yuksek atılır cıkıstan.10-20 kurus kar edicem diye komple motor toplatmak zorunda kalabılırsınız çekiş performansınız oldukca duser. Onu verip tdi bir araç almanız daha mantıklıdır saygılar.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Tskler. Bakalim arastiralim prins en iyisi diyorlar ama sizin dediginiz gibi eldekinden de olmamak lazim

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Ben bir ara sırf meraktan araştırmıştım. TSI motorlarda kullanılan sıvı lpg sistemlerde verim diğerleri gibi olmuyor aynı zamanda benzin de kullanımda oluyormuş devamlı. Yani dediklerine göre %15 belki karınız olur. Fakat birde şöyle bir durum var ki bu sistemler 8000 tl civarındaydı yani arabadan hiç inmezseniz anca amorti edersiniz gibi birşey oluyor. Çok çok uzun vadede anca toparlar kendini tabi bu zaman diliminde motora verebileceği hasarları da düşünürsek attığınız taş ürküttüğünüz kuşa değmez bence.
 

Ayrıca 8de 1 benzinden yer hem lpg yakar hem benzin yakar araç. Prins lpg kiti olarak kein marka enjektör olmadıktan sonra bi işe yaramaz. İş enjektörde ve lpgyi takan ustanın tesisatına cok bakar. Taktırdıgınız vakit dedikleri gibi aracın üzerinden hiç inmemeniz lazımki lpg kendini amorti etsin sonra cebiniz amorti etsin. Bence gereksiz saygılar


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Hocam sat arabayı dizel al direk boşver kararsizca taktirayim mi diye düşünmeyi bence? Hem araban az yakar hem arabaya binmekten korkmazsin yakacak diye. Performans kaybi olur ama bu devirde bizim memlekette zengin değilsen göz yumacaksin. Sene sonuna benzin 7 bucuk kesin olur gibi.
Tüp taktirdigin zaman arabanin üzerine ekleyebilecek misin bu ek masrafı bu önemli işte. Ekleyemiyeceksen 2 sene sonra arabayi satarsin taktirdigini kurtaramadan arabayi satmis olursun.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Geri
Üst Alt