Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.4 tsi cut out

leonman

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Eyl 2010
Mesajlar
348
Yaş
39
arkadaşlar 1.4 tsi lerde tok ve güzel bir egzos sesi için en uygun sistemin cut out olduğunu duyuyorum..konu ile ilgili pek bir bilgim yok,uygulayan arkadaşlar yada bilgi sahibi olan arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim.teşekkürler...
 
Bu guzel ses ıcın en ıyı yontem degıl ama performans adına en ıyı yontem aynı zamanda polısın sen konusundan sorun yaptıgı su gunlerde en ıyı cozum
 
Bu guzel ses ıcın en ıyı yontem degıl ama performans adına en ıyı yontem aynı zamanda polısın sen konusundan sorun yaptıgı su gunlerde en ıyı cozum

aslında performans derdim yok daha doğrusu egzos ile performans almak için uğraşmayı düşünmüyorum,güç kaybı olmasın yeter..peki güzel bir ses için ne önerirsiniz ?
 
Sorun olmıcaksa ses konuları tok ses cıkarcak Steel sport egsoz da var Supersprintte var,cogu kısı marka egsoz secıyor olsada onemlı olan cıkan sesın guzellıgı.Vanada ses daha fazla alırsın ama tam olarak senın ıstedıgının karsılıgı olur mu bılmem
 
supersprintin sesini hiç beğenmiyorum mesela..hiç tok bir ses değil..daha önce getz vardı ona custom bi uygulama yapmıştık harika bir ses yakalamıştık ancak getz atmosferik araçtı..tsi de öyle bir ses nasıl yakalanabilir acaba....yorumların için teşekkür ederim can..
1.4 tsi araçlarına egzos uygulaması yapan kimse yok mu arkadaşlar ??
 
vana ile alınan sesin leonla alakası yok, araç direk minibüs moduna geçiyor iğrenç ötesi oluyor. tok bir sesle caddeden tam gaz geçip kulağımı tırmalayan her araca sevgilerimi sunuyorum.
 
Volkan senin beğenmediğin supersprint benim çok hoşuma gidiyor ama ses tok değil. vanalı olan sistemi de dinlemeden görmeden yaptırmanı tavsiye etmem. Serbay'daki sebringti galiba, fena değildi sesi. dinlemeden karar verme abicim. ille de tok ses ve vana hoşuna giderse otobanda gazlarken açabilirsin ama şehir içi sokak araları bence bu ses için hiç uygun mekanlar değil.
 
1ay once saçma sapan bişey denedim orta susturucuyu iptal edip bitane son susturucu taktım ses çok fazla çıkıyodu tok'du ama bi şahinimsi hava vardı ses'de hem zarar vericeğini düşündüm hemde ses biraz apaçi kaçtı bana göre çıkardım =)
 
Bu benim 2. TSI aracım ikisindede hep sebring kullandım, 3. alsam yine sebring takarım :) Orjinalden ayırt edemezsin, motor sıcakken verdiği tok ses insanı bitiriyor orjinal motor sesiymiş gibi duruyor. Ben bunu tavsiye ederim.
 
Geri
Üst Alt