Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.4 tsi chip yaptıracağım ama

matu

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Eyl 2009
Mesajlar
311
Herkese selam, ben mersindeyim burda yazılım yapan birisi var bugün kodları vs aldık 750tl fiyat biçti. Ama dyno'su yok nasıl ölçeceğiz kaç bg/tork aldığını :) ayrıca hangi firma ile çalıştığını sormayı unuttum.. sizce yaptırayam mı? Bir sorum da bu hava filtresi konusun da herkes AEM'i tak diyor ben universal bir kuru tip hava filtresi alsam aynı aem gibi taksam olmaz mı? illa aem mi takmak gerekiyor yani?
 
öncelikle meraba chıp konusundada yaptıran arkadaşlar mevcut onlar ortalama ne kadar veri alırsın kime nerede yaptırmak gerekir söylerler en kısa zamanda. Olmadı özelden msj at ben onlara ulaşır sana dönüş yapmalarını sağlarım...
 
bende simota carbon charger var gayet memnunum :)
 
K&N in kutu içi hava filtresini koyabilirsin oda sağlıklı illede aem olmasına gerek yok.bence K&N daha iyi 150 Lira civarı bi fiyatı var. filtre kutusunun içindeki filtreyi çıkartıp yerine direk onu takıyorsun akarı yok kokarı yok uğraşı yok :)

şekil A ;

 
İşte bunda kutuyu kapatınca ses tatmin edici değilmiş.. Ayrıca benim demek istediğim de illa öne çıkan markaları mı almak zorundayım? K&N, AEM, BMC gibi? JSV, ZTECH bu markaların da açık hava filtreleri var onlar tsi motor'a uyum sağlamıyor mu :confused:
 
İşte bunda kutuyu kapatınca ses tatmin edici değilmiş.. Ayrıca benim demek istediğim de illa öne çıkan markaları mı almak zorundayım? K&N, AEM, BMC gibi? JSV, ZTECH bu markaların da açık hava filtreleri var onlar tsi motor'a uyum sağlamıyor mu :confused:

ya marka bence önemli çünkü filtrenin gecirkenliği havayı emişiyle ilgili bi durum havayı iyi emerse araba rahatlar ve performans sağlar.

Kurtbil'e sor birde özel msjla o bilir bu işleri tam olarak :)

doğru olanı söyler o sana.
 
ben K&N kullanıorum kutu ıcı bence en huzurlusu o kutuyu kapat sessız gez kutuyu ac homurdanan bır aslan ol (LEON)puhaha gercı bende kapatıncada ses gelıor artıkda neyse:)) :cool:
 
Ergün ADANA sana Çok yakın.
Adanada bu işin ustası var.Hem dyno ölçümüde yapar,Sorunsuz bir şekildede uğurlar.Öyle sıradan bir yazılım şirketinden çok farklı olduğunu göreceksin.
Bence oradanda fiyat al hemde windbooster denersin,sana yazılım yapar 3 gün gez dolaş begenmezsen getir orjinal halini çevirir, paranıda iade ederler.
Reklam olmasın diye özel mesaj olarak adresini atacağım.
 
Ergün ADANA sana Çok yakın.Adanada bu işin ustası var.Hem dyno ölçümüde yapar,Sorunsuz bir şekildede uğurlar.Öyle sıradan bir yazılım şirketinden çok farklı olduğunu göreceksin.Bence oradanda fiyat al hemde windbooster denersin,sana yazılım yapar 3 gün gez dolaş begenmezsen getir orjinal halini çevirir, paranıda iade ederler.Reklam olmasın diye özel mesaj olarak adresini atacağım.
Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim :)

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/aem-dry-flow-universal-filtre-70-mm-dd-tune-48198905 bu ürünü mü alayım

http://www.srkstore.com/AEM-Dryflow-Filtre-76Mm,PR-1014.html bu ürünü mü alayım
 
Geri
Üst Alt