Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.4 Ibiza LPG Tavsiyesi

botturgec

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Eki 2013
Mesajlar
7
Yaş
35
Merhabalar, babamla birkaç gün önce 2012 model ibiza copa plus 1.4 motor arabamızı aldık. Araca ilerleyen günlerde Lpg taktırmayı düşünüyoruz.

Samsun Seat bayisi Lpg'nin garantiyi bozmayacağını söyledi ve Samsun Şahin oto da Landirenzo tüp taktırmamızı önerdi.

Siz ne öneriyorsunuz, ne kadara taktırdınız ve şehir içi şehir dışı yakıt bilgilerinizi verirseniz çok sevinirim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
İzmir'de ki seat bayileri kendisi lpg takmıyor ve lpg taktırırsam garantiyi bozduğunu söylüyor.
 
Bayi kendisi takmıyor, takmamız için bir yer önerdi ve kesin olarak garanti konusunda sıkıntı çıkmayacağını söyledi. Birçok müşterileri böyle yapmış, hatta kendi çalışanlarının arabaları dahil yaptırılmış. Bayiden teyit aldık yani.
 
Landi yi oneririm.Yaklaşık 6 aydır kullaniyorum cok memnunum.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Hayırlı olsun aracınız. Landirenzo tüp takırabilirsiniz, sorun yaşamassınız. Ayrıca bayiden araçın garanti dışı kalmadığına dair bir yazılı belge alabilirseniz,sizin için daha iyi olur.Eğer bayideki personel değişirse,belge ile garanti devam ettiğini ispat edebilirsiniz.
 
emre kardeşim sen beni tanıyosun ben sana söylemiştim landirenzo diye kendimde taktırdım o seatta çalışanın arabasına kendı arabamla bırlıkte takıldı. ayrıca foruma bu konuyu acmıstım azıcık baksaydın görebilirdin ;)
 
Şuan piyasada landirenzo olarak satılmıyor enjektörlerde olumlu değişikler yapmışlar ve Landı adıyla satılıyor diye biliyorum.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
bayiden garantinin bozulmadığına dair kağıt alın. vermeyecektir çünkü garanti bozuluyor. sizleri kandırmasına izin vermeyin.
 
bende defalarca sordum avek te garanti bozuluyor dediler ; nasıl iştir bu biri bozulmaz diyor biri bozulur diyor??

ayrıca kullanma klavuzunda lpg ye tam uyumludur dıyor o zaman neden klavuza bunu yazıyorlar bu seatta insanın canını sıkmaya başlıyor artık yani ..!

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

madem diyorlar kardeşim siz yazılı kaşeli bir kağıt alın söz uçar yazı kalır ..ayrıca bende alırken dediler garantisi bozulur diye ben bilerek aldım şu anda araba 1100 km de istanbulda şehir içi trafikte 380 yakıyor benzinle ,bilginiz olsun yapacağınız km ye göre ..
Bayi kendisi takmıyor, takmamız için bir yer önerdi ve kesin olarak garanti konusunda sıkıntı çıkmayacağını söyledi. Birçok müşterileri böyle yapmış, hatta kendi çalışanlarının arabaları dahil yaptırılmış. Bayiden teyit aldık yani.
 
Garanti bozulmaz diyenler adam kazıklamaya çalışanlar. Doğuş grubunda lpg ne yazıkki garanti dışı...sakın kanmayın
 
Geri
Üst Alt