Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.2 tsi yazılım

ilhan_1410

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Tem 2019
Mesajlar
7
Yaş
37
Merhaba arkadaşlar 2016 model sport tourer 1.2 tsi 90 hp aracıma yazılım yaptırmak istiyorum. Yaptıran varmı acaba , memnunmu ?
Leonun 1.2 tsi 110 hp lik motoruyla ibizanın 1.2 tsi 90 hp lik motoru arasında turbo vb. gibi parçalarda değişiklik varmı aynımı ?
 
Bir kaç kişiyle görüştüm leonda 1.2 tsi motorla ibiza motorunun tamamen aynı olduğunu söylüyorlar bu bilgiyi tam netleştirirsem arada sadece yazılım farkı kalıyor bununda firmanın satış politikasından kaynaklanileceği aklıma geldi. Eğer yazılım yaptıran arkadaşlar varsa onların deneyim ve izlenimlerini almak daha iyi olur.
 
Her ikiside aynı 2cr den ümit bagıran kardeşimin yazılımı mükemmel maşallah biz yaptırdık memnunuz hafif aşağı yolda çok hafif 0 100 7 sn düştü düz yolda 8 sn yokuş yukarı 8.3 gibi ama bizim araçda down pipe kn kutu içi açık hava filtresi var çok oynarsan daha da düşer ama ben şu anda down pipe söktürdüm sadece kn filtre var size öneririm yakıt ta düşer performans da 1.4 tsi fr 1.4 tsi golf 2.0 tdi audi eski kasalar oyun oynarsınız yolda hatta bmw Mercedes gibi ilk de kalkan siz olursanız yetişemezler araç hafif oldugu için tsi ayri bir dünya araştırın diğer turbolardan farklı çok üst segment le 0 200 arası oyun oynarsınız uzunda sizi geçebilirler ama şehir içi çok zevkli olur aracınız şaka makinasına döner

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Yahu arkadaşlar. Benim ibizam 2015 model fabrikadan gelen lastikler var hala. 40 bin km oldu ancak aracım ne dönüşlerde ne de durmak istediğimde güven veriyor. Dönüşlerde çok zıplıyor ve yatıyor, şehir içi 50 km/h hızda panik frende durmuyor ABS devreye hemen girip en ufak bir lastik gıcırdama sesi bile duymuyorum. Bu araçlar daha hızlı yapılabilirsiniz; ama önce daha hızlı durması için fren ve lastik iyileştirmesi, virajlarda dhaa stabil olması için süspansiyon iyileşmesi yapıldı mi? Ailenizin ve diğer sürücülerin canına ve malına kastınız yoksa bu arabayı oldukları gibi kullanmanızı tavsiye ederim. Yok hızlı giderim derseniz 70-90 bin TL aralığında BMW ve Mercedes bakabilirsiniz. E39 530i ler 231 bg ve 0-100 hızlanması 7 sn. Aynı motor E46 da 6 sn ti görüyor. Ama durabiliyor ve dönüşlerde güven veriyor da. Bence lütfen mantıklı olun. Bu tarz bg gücü arttırmalar size pahalıya mal olabilir.
Şöyle düşünün Seat Fr veya cupra da üretiyor. Ama onların süspansiyon, fren ve lastik değerleri farklı. Eğer bu araçları alırsanız da sorun olmaz. Ama bu ibizalarımızı sıradan binek atlar gibi düşünün, ne kadar saman arpa verseniz de en kaliteli deriden semer vursanız da bold pilot olmaz yani.

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Son düzenleme:
Genelde bu işlemler yazılımla turbo nun basıncını artırılarak yapılıyor diye biliyorum. ondandır ki atmosferik motorlu araçlara pek yazılım atmazlar atsalarda verim alamazlar. Bir ara bende çok araştırdım ve vazgeçtim. Turbo vb. parçaların ömrünü kısaltacaktır, bunu göze alıyorsan yaptır. Aracın 0-100 hızlanma değerini 1 sn vs artırmak için ileride ciddi maliyetlere sebep olacak bir işleme değmeyeceği kanaatindeyim.
 
Geri
Üst Alt