Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.2 TSI Lpg Montaj

eraydem

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Ocak 2011
Mesajlar
57
Yaş
39
2011 leon 1.2 tsı aracima landirenzo marka özel kıt montajı yapıldı. 2 gün süren montaj ve ayar sonrası hiçbir sorun yok. Lpg gostergesi olmasa aracın lpgli oluşunu kimse farkedemez. Suan için yakıt 20 kuruş ortalama ileriki günlerde daha detaylı bilgileri paylasicam.
 
uwwww benim son derece haber beklediğim bir konuydu bu 1.2 tsi kullanıcısı olarak. Hayırlı uğurlu olsun, sorunsuz kullanmanız dileğiyle...

acaba montaj fotoğrafları yükleyebilir misiniz var ise , birde ne kadar mal oldu acaba ??

tekrar hayırlı olsun.
 
Ooo hayırlı olsun bu kitle birlikte ilkerden biri galiba oldunuz galiba 1.2 lerde
 
Teşekkür ederim öncelikle!! Kit 2500 tl.ye mal oldu. Suana kadar ankara içinde kullandım ama az yaksin diye ugrasmadim sonuç 20 kuruş benzinde 32-35 kuruş civariydi.Detaylı olarak uzun yol verilerinide tam olarak cuma günü yazicam. Fotograflarida yarın yüklerin goruntu harika çünkü ortada hiçbirşey yok.
 
yaw bu tsı motorlar hanı ekoomının yanında gucte saglıyordu herkez cok yakıyor dıyor:confused:
 
hayırlı olsun Eray güle güle kullan.Umarım sorun yaşamazsın.Merak etteiğim bir konuydu burdan izlenimlerini okumayı bekliycem artık.

Burak kim söylüyorki çok fazla yaktığını?benim istanbulda bileşikte genel ortalamam 7.2 litre.şehir dışı normal kullanım 6-6.5 yakıyorum şehir içindede 7.2-8.3 arası yakıyorum.Bu değerlerde kesinlikle az yaktırmak için uğraşmıyorum normal kullanım.1.6 motor kaç yakacaktı? şehir içinde 9-11 lt arası yakıyor 1.6 motor.Üstelik 1.6 motordan iyi yürüyor 1.2 tsi.Ben kullananlar arasında TSİ motor aşırı yakıyor diyen görmedim duymadım daha.Onu diyenler tsi kullanmayıp bir türlü tsi ların özelliklede 1.2 tsi hem 1.6 dan iyi yürüyeceği hemde daha az yakacağını kabullenemeyen arkadaşlar.
 
hayırlı olsun. umarım keyifle binersiniz. asıl bu 1.4 tsi sahipleri için çok güzel haber.
 
Geri
Üst Alt