Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.2 tsi dsg motor ısısı sorunu

djxeon

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Eyl 2011
Mesajlar
10
Yaş
41
merhaba,

araçta klima açık değilken fanların kapaklarını tamamen kapatsam dahil motorun ısısı içeri geliyor arada bir. hissediyorum sıcaklığı. bunun nedeni ne olabilir ? klima açıkken (herhangi bir derecede ve en düşük fan hızında) böyle bir sorunla karşılaşmıyorum.

bunun bi ayarı vs gibi bişey var mıdır ?
 
Gelmesı normal en nıhayetınde havalandırmaların kapakları sıkı sıkıya kapanabılen seyler degıl,basıt plastık aksamlar.Eger olması gerekenden daha fazla gelıyorsa bır hata aranabılır ama abartılı bır sekılde gelmıyorsa normal karsılıcaksın
 
hatta seyir halinde camları biraz arala daha çok hava geldiğini hissedersin bende öyle oluyor
 
gayet normal motor ila ön göğüsün boşluklarından gelir hava
 
çok gelmiyor arada vuruyor sıcak o kadar. eski arabam nissan primera ile onda karşılaşmamıştım hiç böyle bir sorunla sanırım arabanın hacmi daha büyük olduğundan gelse bile hissetmiyordum. hmm normalse bişey yapmayım o zaman. teşekkürler.
 
Geri
Üst Alt