Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

--1.2 TSI 102 hp Leon-- Sizce fiyat, performans ve yakıt tüketimi ?

keremk

Kayıtlı Üye
Katılım
10 May 2013
Mesajlar
6
[MENTION=4557]YEKTA[/MENTION] Abi arkadaşa yardımcı olabilecekmisin?
 
kardeşim hem ankara dayım hemde eski 1.2 leon kullanıcısıyım kesin kararlı isen yarın bir ara arabaya gidip bakarım yakıt şehir içi izmit te 6 lardaydım şehirlerarası 5 lerde bence memnun kalırsın sanada telefon numaramı vereyim şu an mutfaktayım telefonum çekmiyor 1 saat sonra ararsan telefonda da kafana takılan şeyleri sorabilirsin bilgi verebilrim bahsi geçen ilanı daha önce okudum bende; alınacak demiyorum görmeden bir şey diyemem ama bakılacak değerlendirmeye alınacak araba istersen seve seve yardımcı olurum
 
Merhaba,

2011 veya 2012 1.2 TSI 102 hp Leon almayı düşünüyorum.Daha önce 2003 307 1.6 HDI aracım vardı ve yakıt tüketiminden son derece memnundum.Leon u alırsam aklım depoda kalırmı acaba?Tecrübe etmiş arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.


Birde aşağıdaki ilan için değerlendirme lütfen?
Ankaraya gitmeye değermi :)

Seat Leon 1.2 TSI Style 2011 Model 35.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 124649260
keremcim dediği gibiyse iyi bir pazarlık yap ve kaçırma bence çok iyi
 
Yekta abi yardım etme gayretin için çok teşekkür ederim.Gerçekten forumdaki samimiyet ve yardımlaşmanın bu kadar ileri seviyede olduğunu tahmin etmezdim.Öğrenmiş oldum :)
Haziran sonunda araba için ayırdığım bütçemi tamamlamış olacağım.O zaman inşallah daha detaylı şekilde iletişime geçeriz.
Yorumlarınız beni 1.2 Leon'a daha çok bağladı açıkcası.Teşekkürler, saygılar.
 
1.2 TSI iyidir 1.6 dan iyi gider gidişine göre çokda az yakar fakat ölümüne basmamak kaydıyla zaar dizel araçlarda da sağ ayağın yerden kalkmazsa ortalama 9 larda geziyosun ;)
 
Geri
Üst Alt