Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.2 Leon' umu sattım. Tavsiyeye İhtiyacım Var.

LKTN

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Ağu 2016
Mesajlar
1,282
Yaş
32
Merhaba dostlar severek kullandığım 1.2 DSG Leon' um ne yazık ki 23 bin km de kavrama arızası verdi. Ben de aracın kavramasını değiştirkten sonra satışa koydum aracı. ve satıldı. Yarın kısmetse yeni sahibine gidecek. Bugün aracı aldığım Erya' ya uğradım. Ancak bu sefer manuel için fiyat aldım. 106.750 fiyat aldım 1.4 FR için. Sanroof ve 8 inc ekran dahil. Sizce fiyat nasıl ? Bir de uzun zamandır otomatik kullandığım için açıkçası manuele çekimser yaklaşıyordum hem kullanamazsam hem de trafikte nasıl olur diye. Ancak gerek yokuş kalkış olsun gerek istop ettiğinde tekrar çalışması olsun beni çok cezbetti. Ancak İstanbul gibi bir metropolde manuel kullanan arkadaşların da görüşlerini almak isterim. DSG İstanbul için değil onu anladım. Ancak manuel nasıl acaba ? Aracımı çok severek kullanıyordum açıkçası ve kullanmaya da devam edecektim bu sıkıntıyı yaşamasaydım. O nedenle aklım hala Leon' da...
 
Dsg arızasını bir sekilde karşılayamam diyerek gözümün korkması sonucu gecen sene 2015 manuel ibiza aldım manuel kullanıma alıştığın zaman artık trafik falan umrunda olmuyor keşke konuyu gecen hafta açsaydın bir tanıdığım manuel 2016 lacivert ve ağzına kadsr dolu ekstralı leonu acil volvo v40 siparisi yüzünden 83 bin tl ye verdi direk önerirdim sana hayırlısı olsun manuel arabadan kaçmana gerek yok artık istanbul trafiğinde otomatik bile can sıkıyor ne de olsa

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
Dizel manuel kullanıyorum dediğiniz gibi yokuş kalkış felan var eziyete donusmuyor yani kullanımı.Dsg hiç kullanmadım güzel bir sistem ama arabayı uzun bir süre kullancagimiz için manuel tercih ettim.Malum dsg güzel fakat uzun dönemde sorun çıkarırsa maliyetli özellikle garanti bittiğinde :)
 
Bence devir otomatik, manuel araç şehiriçi eziyete donusuyor, teknolojiyi kullanmak lazım. Yıllardır manuel kullanıyorum, İstanbula geldiğimde hemen babamın arabasını alırım.
Birde dsg meselesi hala soru işaretleriyle dolu, şahsı fikrim o kadar para farkı verip sorun yaşama ihtimali olan dsg ye hayatta bulasmam. Belki on yargı ama 3-5 kuruşluk basit otomatikler daha rahat kullanım sağlıyor.
Birde fiyatlar çok yüksek ama bence otomatik başka markaya yönelin.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
İstanbulda oturmuyorum ama iki gündür hayatımda hiç girmediğim bir trafik sıkışıklığına maruz kaldım aracımı çok severek kullanıyorum ama dsg de bazen ihtiyaç haline dönüşüyor sürekli sıkışık bir trafiğe çıkacaksanız ben dsg öneririm ...
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
Ben manuel ibiza kullanıyorum, kesinlikle çekinmeye gerek yok. Manuele alıştığında arabaya hükmettiğini anlıyor insan, ancak özellikle İstanbul trafiği için otomatik büyük nimet.
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
1.4 fr manuel aracımı şubat ayında aldım. Ve çok memnunum . Otomatik almadım diye üzülüyordum ama araca bindiğim zaman iyiki almışım dedim. Tavsiye ederim.


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
Ben de clio 4 otomatikten leon 1.2 tsi düz vitese yeni geçtim sayılır şahsen tek sıkıntım adım başı set koymaları tam hızlanacakken tekrar vites düşürmek zorunda kalıyorsun ve bu da benim için can sıkıcı oluyor. Yani şehir içinde insanı biraz yoruyor. Ama arkadaşlara katılıyorum yokuş kalkış desteği ve biz stop ettirsek bile kendi kendine çalışması gayet rahatlatıyor.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
Geri
Üst Alt