Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

0'dan 100'e..

Onuda düşündüm tabi sanırım 100 kg civarı bir fark var.. Bu fark o kadar etkilememeli bence..
 
ibiza nın 11 snyede çıkması normal değil işlem görmüştür kesin olarak..
 
Yok Erim kardeşim çıkıyor :) bende 12 sn de falan görüyorum, çok zorlamadım arabamı şimdiye kadar ama zorlasam sanırım 11'i görürüm bende .. Performansı iyi gerçekten.. Arabamı 130'luk la değiştirmek istiyordum ama 0-100'ünü gördükten sonra düşünmeye başladım, pekde umduğum gibi değilmiş..
 
golfte hem ağırlık hemde jantlar daha büyük olması gerekiyo bunlar büyük etken ancak 1.9ibiza ile karşılaştırma yaparsanız arada fark olabilir
 
Muhakkak tabi ki ikisi karşılaştırılmaz zaten segmentleri farklı.. Ama golfün daha hızlı olmasını beklerdim doğrusu:confused: Yani şaşırdığım nokta, o zaman o kadar güçlü olmasının bir anlamı kalmıyor..
 
ibizanın 0-100 km 12.9 sn die biliyorum ama tabi sadece kadran çekilmiş yokuş aşağı sallandıysa normaldir :)
 
Tabi tabi doğru Erim kardeşim 0-100 ü 12.9 sn ama o fabrika verisi :) fabrika verisi ile gerçekte ölçülen değer farklı oluyor..
 
Geri
Üst Alt