Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

07 Temmuz 2013 Pazar Maltepe Şelale Cafe Kahvaltı Organizasyonu

Locman

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Nis 2013
Mesajlar
77
Yaş
30
Herkese merhabalar , Anadolu cuma buluşmalarına gelenlerin bildiği gibi Maltepe sahilde Şelale cafe'nin işletmesini yapmaktayım, sizler ve sevdiklerinizinde katılımı ile güzel bir pazar kahvaltısı yapmak niyetindeyim.Lafı fazla uzatmadan ben ayrıntıları vereyim :)
İki çeşit kahvaltımız bulunmakta normal kahvaltı tabağı ve serpme şeklinde verdiğimiz kahvaltı tabağımız; Kahvaltı tabağı 13.00 lira olup yanında sınırsız çay ve menemen/omlet alma şansımız var. Serpme kahvaltı daha zengin bir içeriğe sahip olmakla birlikte 17.50 lira , yanında sınırsız çay , portakal suyu ve gözleme veriyoruz. Ailesi ile birlikte gelenler için çocuk bahçemiz ( özellikle h.sonu oyun parkımızda palyaço olucaktır) bulunmaktadır. Tekirdağ gezisinden önce güzel bir sabah kahvaltısı için katılırsanız çok mutlu edersiniz beni :) Son olarak adres ; mekanın yeri tarifi oldukça kolay; sahilden gelenler için, (Kartal tarafına doğru) giderken maltepe migros'u geçtikten sonra ki ışıklarda sol tarafta goruceksınız. (Kadıkoy tarafına doğru) giderken maltepe potaları geçince hemen sağ tarafta kalıyor. Karşıdan gelicekler için, E-5 den gelirken maltepe köprüsünden girin yolu takip edin zorunlu olarak sağ'a dönüş yapıcaksınız, minibus yoluna indikten sonra sola, ardından 2. sağdan sahile inin.Cafe sol tarafta kalıcaktır. Açık Adres ; Maltepe sahilyolu Rıhtım Caddesi. No:2 MALTEPE / İstanbul . Yeteri kadar buyuk bır otoparkımız var.Herkese selamlar, pazar görüşmek ümidi ile.
elale Cafe Restaurant - Resmi nternet Sitesi
[MENTION=26182]Locman[/MENTION] ( İsmail : 531 492 44 88 )
 
Cuma buluşma,cumartesi kahvaltı,pazar Tekirdağ hey maşallah :zipla
 
Cumartesi çalışanlar var Olcay ben gelemem, kahvaltıyı haftaya pazar yapalım
 
Cumartesi çalışanlar var Olcay ben gelemem, kahvaltıyı haftaya pazar yapalım

Ben pazar Tekirdağ var diye söylemiştim ama doğru söylüyorsun herkese uymaz cumartesi haftaya ramazan olmuş oluyor kahvaltı yatar gibi gözüküyor...
 
Bende cumartesi günü çalışıyorum. Kahvaltı olayı yatıcak gibi görünüyo. Zaten tekirdağa da gelemiyorum.
 
Geri
Üst Alt