Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

07/10/2015 ANKARA BULUŞMA RESİMLERİ

Tek dahi kalsam durmak yok..herhafta ayni yerde olacağım...scw ye gönül veren bütün ankaralı arkadaşları herzaman bekliyorum...gelin birken bin olalim..scw yi büyütelim kalabalık bir aile olalım...
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim scw li abilerim ve kardeşlerim...sağ olun var olun...
 
Mustafa abi ile kış yaklaşırken kışa hazırlık cilalaması hakkında bir konuşma gerçekleştirdik. Önerdiğim durum bir boya koruma kışın su kaydırıcı çamur tutmayan cila uygulamasıydı.
Meguiars nxt marka cila yı ben yıllardır tecrübe ettim ve kışın ayda bir aracıma uygularım el ile. Kış boyunca 2 paket bitiririm 1 paket tutarı satılan yere göre 70 ile 100tl arası. 1 kutudan çok rahat 7-10 araç arası uygulama çıkıyor.
Dileyen ankaralı üyeler var ise bir cila buluşması düzenleyelim, 1 paket nxt alalım illaki aramızda cila çekmiş arkadaslar vardır ki yoksa da kolay bir işlem hep beraber araçlarımızı cilalayalım. Bir buluşmada oturup çay içmektense araçlarımıza uygulama yapmak bence buluşma amaçlarına daha uygun bir buluşma olur.
Fimus mustafa abi konu hakkında olumlu yaklaştı hatta kimse olmasa bile ikimiz yapabiliriz dedi :) Katılım olursa daha eğlenceli ve araçlarımızı kışa hazırlamak amacında uygun bir durum olur.
Ben varım diyen olursa gün farketmez akşam ışıklı bir yerde saat 8 den sonra ben uygunum uygulama yapabiliriz.

Birde şu durum dikkatimi çekti yeni kasa seat larda genelleme yapmak gibi olmasın ama iç aksamda renk solması deformasyonları oluşabiliyor. Mustafa abinin sağ iç kapısında ufak çapta böyle bir durum mevcuttu ve benim elimde bu deformasyonlar için ilaç mevcut. İsteyen olursa seve seve yardımcı olabilirim. Mustafa abinin sorunu sandığım kadarıyla çözüldü.
 
Herşey için teşekkürler ederim semih kardeşim ayağına yüreğine kalemine sağlık...
Dediğin pasta cila olayi benim aklima yattı kardeşim...mantikli ve guzel bi organizasyon olur eger gelmek isteyen arkadaşlar olursa...bana Özelden msj atsin ona göre bi plan yapalim...ankara olarak toplanalim...ama kimse iatemezse de saygı duyarım ama ben sözümün arkasındayim hic kimse olmazsa ikimiz yapariz...elimizden geldiğince..
Aracimin kapi kolu icin yardimlarinada ayrica teşekkür ederim...gayet başarılı oldu...senin kullandığın o kremden benim de almam lazim ama arada kullanmak...icin...
Herşey icin teşekkürler kardeşim...
 
Tekerlerinize sağlık arkaşdalar.. Hocam Allah'ın izni ile daha iyi olacak.. İnşallah tekrar Ankara'ya gelme fırsatım olur:)


️ Aşk-ı Şehir Eskişehir
 
Geri
Üst Alt