Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Şu anda Formula1 Tarihinin En Uzun Yarışı Gerçekleşiyor..

007

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
2,619
Yaş
47
Arkadaşlar Kanada yarışı yağmurdan durdu ve yaklaşık 4. saate giriyoruz..Yarış birazdan güvenlik aracı çıkınca yeniden başlayacak..İnanılmaz keyifliydi 4 saattir. bakalım son 35 tur neler olacak..Bir tarihe tanıklık ediyoruz şu anda.... TRT Spor ve TRT HD ekranlarında Serhan Acar'ın anlatımıyla...
 
Süper yarıştı Schumi yağmur adamlığını konuşturdu ama Button kazansa dahi bence ceza alabilir.Yarış tarihi boyuttaydı.

xx
 
Ceza alsa da şu anda umrumda değil Schumy'i podyumda göremedikten sonra..

Aynen abi ceza alması önemsiz Alonso ile yaşadığı durumda en kötü ihtimal pitten geçme cezası olmalı yada Hamilton ile yaşadığı olay.Tamam adam gerçekten iyi yarıştı lakin cezada haketti.
Schumi 1. olsa bile podyumsuz bi anlamı yok.Tabi Vettel'in şansıda inanılmazdı kaç kere SC girdi hep pitstop sürelerine denk geldi.Yarış tek tadı tartışmasız Schumide iyi bir araç olmasada neler yapabiliyor gördük:)O yüzden diyorum DRS kadar haksız bir rekabet unsuru yok!..

xx
 
Tansiyonum çıktı başım çatlıyor heycandan stresten:D
Sonlarda resmen ayakta izledim schumi weberle button ı arkasında tutsun diye ama drs nin gözü kör olsun düzlükte resmen 20km hız farkıyla geçtiler. SC nin hemen girmesinden sonra vettel e yaptığı atakla "noluyoruz lan" dedirtti bana :D Keza yarış sonrası cezalar vs ile 1.liği alsa bunca seneden sonra schumi yi podyumda görmedikten sonra hiçbir anlamı yok benim için... Yaşlandı beceremiyor rosberg e tokatlanıyor diyenlere sürücünün ön plana çıktığı bu yarışta gösterdi anyayı konyayı gönüllerin şampiyonu :D
 
uzun ve güzel bi yarıştı button ın kazanması dışında. alonso nun devre dışı kalmasına sebep olunca onunda yarış dışı kalmasını bekledim ama adamdaki mükemmel şans faktörü sayesinde sonunculuğa düşmesine rağmen birinci oldu ya helal olsun dmek isterdim ama olmasın.. =))
 
bu hafta yarış olduğunu bilmiyodum.. :S :S
 
Geri
Üst Alt