Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Şirin Leon'un Suçu Ne''..

KeChİ

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Şub 2010
Mesajlar
1,543
Yaş
34
Arkadaşlar size bugun başıma gelen bir olayı kısaca anlatıcam gülermisiniz dellenirmisiniz benim yerimde olsanız bunu soruyorum sizlere. Öncelikle Aracımı kaplattıktan sonra kaç kere çevirmeye girdim sayısını sayamadım. Bugün kırmızı ışıkta durdum ve önümdeki arabanın önünde bir polis aracı vardı sarı yanarken yanımdaki arkadaşıma pencereni indir dedim (Film olduğu için bazen polis görünce ön 2 camı indiririm) İçime doğdu sanırım 100 m kadar gittikten sonra polis sağa çekmiş herkese geç yapıyor bana sağa çek yapıyor. Arkadaşıma dedimki bak içime doğdu emniyet kemerim takılı hiçbir evrakta eksiğim yok ondan dolayı rahatça durdum ve buyrun dedim evraklarımı istedi verdim aracına gidip sorguladı ve sonrasında diğer memur arabadan indi yanıma geldi bas gaza dedi bende bastım benim araç boştayken stok araç gibi ses çıkardığı için bi sorun bulamayınca ön cama geldi camı kaldır biraz yukarı dedi kaldırdım ve in gel yanıma dedi. Aracını bağlıcam dedi yanına gidince hayırdır memur bey dedim aracının daha önceden egzoz ve cam filmi cezası varmış 2 cı kez yakalandınız dedi ve bağlıcaz dedi. Bende dedimki öncelikle cam filmi cezam yoktu sadece egzoz cezam vardı onuda başka bir memur arkadaş inada bindirdiği için yazdı dedim egzozum standart dedim cam filminden yazıcam ozamn dedi bende dedim en düşük numara yazamassın dedim içinde ben görünüyorum dedim arkalar kendi karartma ödede ince cam filmi var dedim inanmadı geldi baktı arkaya sonra aracın yanına yine gittik bu olay işlek caddede oluyor. Sonra memleketim olan artvine gidip gitmediğimi sordu (içimden kafayı yemiş bu adam dedim) bende gidiyorum dedim. Köyün adını soyleyerek oraya gidiyormusun bu arabayla dedi bende bunla gidilmez dedim.(Yollar çok bozuk çünkü) Kısaca adam hemşerim çıktı beni azad etti:ziplapuhahapuhahaAma valla ceza yeseydim bidaha hiç bişi yokken polisle boğaz boğaza girecekdim adammı seçiyosunuz diye.. Bu arada polis dediki 20 kere gördüm seni bi türlü çevirememiştim bugüne denk geldi dedi. (BU POLİS ARKADAŞLARIN BAZILARI HARBİ SIKINTILI BANA KARŞI ARACIMIN TİPİNE VE RENGİNE GÖRE ÇEVRİLİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN NE YAPMAM GEREK):cool::confused::ahkafam::confused:
 
kaplamayı sok cok dıkkat cekme dıyıcem ama benım arabada hıcbısey olmamasına ragmen herzamn emnıyet kemerım takılı olmasına ragmen sureklı cevrmeye gırıyorum ve adam secer gbı sureklı leon mu secerler leonun tasarımının dezavantajları dıyelım ayrıca en guzel kafa tutabılmek ıcın hıc bısey yapmamak araca ben ole yapıyorum ve ınanılmaz zevklı oluyor polısın bırsey yapamaması
 
Arabanın rengini çevir,kurtul..Dikkat çektiği için çevirmeye daha çok girersin...
 
Bizim araçlar kafadan mukahatlı araçlar.Tasarımının verdiği hırçınlığın cezasını çekiyoruz.Benide sebepsiz çevirip sohbet edip bıraktı polis.Abartı var sanmış ama yanıldı arkadaş :)
 
İki kere cam filiminden ceza yedim bende arac 15 gune kadar men oluyor bilgin disi hemde ;) kimse demiyormi soyle boyle istanbulda özellikle anadolu yakasi bu konuda cok titiz ne kadar cezam varsa hepsi anadoluda ;) gecmis olsun sağdan gitme sağdan :D
 
Araba çok dikkat çekiyor kardeş işin zor muhtemel hoşlarına gidiyor birde yakında görelim diyorlar herhalde..
 
beni çevirmedikleri zaman yeterince dikkat cekmediğimi düşünüp üzülür hale geldim :D
 
Geri
Üst Alt