Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Şiddetli Lodoslar Nedeniyle Ufak Bi Hatırlatma

İSPİRLİdadaş

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Nis 2014
Mesajlar
466
Malumunuz birkaç gündür marmarada şiddetli lodos etkisi devam etmekte.

Özellikle İstanbul'da zaten bir çok kimsenin otopark imkanı bulunmadığını varsaydığımızda ve birçoklarımızın da araçlarını sokak aralarına apartman diplerine park ettiğimizi düşündüğümüzde sizlere ufak bir hatırlatmada bulunmak istedim.

Elbette ki kaza ve kadere inancımız tam fakat tedbiren apartman diplerine park edenlerin en azından kilit kumandasına basıp evine geçmeden önce kafasını kaldırıp yukarıdan muhtemel düşebilecek saksı, sandalye vb şeyler var mı diye kontrol etmesi iyi olacaktır.

Bazı insanlar gerçekten son derece duyarsiz olup bu şiddetli rüzgarlarda bile o ağır malzemeleri balkon kenarlarında tutabiliyor. Sadece park etmiş araçları maddi zarara uğratmak değil, Allah muhafaza geçen birinin kafasına düşüp can kaybına neden olabilecek denli lüzumsuzluklar yaşanabiliyor.

Hayırlı, huzurlu esenlikli günler dilerim.
 
Bilgiler icin tesekkur ederim

16NC975
 
Bilgilendirme için teşekkürler özellikle dediğiniz gibi İstanbul ara sokakları
Çok şükür bizim burada çok birşey olmadı

kurye ile elden teslime verildi
 
Bilgilerini için Teşekkürler herkez böyle Duyarlı olabilse keşke

16 L 5046
 
Geri
Üst Alt