Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Şehİt babasina hapİs!

ofb37

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Haz 2011
Mesajlar
997
ŞEHİT BABASINA 11 AY HAPİS ! POLİSE TAŞ ATAN, KURŞUN ATANLAR SERBEST VE ÜSTELİK AYLIK MAAŞ BAĞLANIYOR!!!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde vatani görevini yaparken, terör örgütünün açtığı taciz ateşi sonucu şarampole yuvarlanan askeri araçta şehit düşen Piyade Onbaşı Halil Kömürün babası Ahmet Kömür cenaze töreninin yapıldığı gün "Vatan sağolsun, bir oğlum daha var onun da canı bu vatana feda olsun, Türklüğünden utanan Başbakan utansın" dediği için Türkiye Cumhuriyetinin bir türlü Türküm diyemeyen Başbakanı tarafından mahkemeye verildi.

Gaziantep 3. Sulh Ceza Mahkemesi görülen davada tutuksuz yargılanan Ahmet Kömürün 11 ay 25 gün hapisle cezalandırılmasına karar verdi.

OĞLU ŞEHİT OLAN BABAYA, BİR DE HAPİS CEZASI !!! | Facebook


GERÇEKTEN DOĞRU MU BU HABERLER YA.YAZIK GÜNAH YA
 
ne denir ki buna bilmiyorum düştüğümüz durumlara bak adamın oğlu toprak altında kendı parmaklıklar arkasında....
 
ya arkadaşlar hassas olduğumuz bir dönemden geçiyoruz bu tür konular açmayalım her kes birşeyler yazacak alıcaz başımıza işi sonunda
 
doğru diyorsun abi ama hassas olmayan zamanı var mı bu milletin :)
 
Bu haber maalesef doğru dün birçok kanalda izledim ben yazık Allah bildiği gibi etsin ceza veren hakimide şikaytet eden başbakanıda kimse darılmasın gücenmesin şehidine gazisine sahip çıkmayan millet olmaz arkadaşlar aramızda çoluğu çocuğu olanda var daha askere gitmemiş arkadaşlarımızda yazık değilmi ya gerçi şehit cenazelerine yaygara diyen bi adamdan ne beklenirki
 
Bunlara söylencek kelime bulunamaz bence... Susmayı seciyorum
 
sustukça bunlar başımıza geliyor zaten :kizgin:
 
yazık..neticede acılı bir baba..
 
Geri
Üst Alt