Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Şarköy Tekirdağ yolu hk.

ULU

Kayıtlı Üye
Katılım
26 May 2014
Mesajlar
2,525
Yaş
42
Arkadaşlar selamlar, lapsekiden sonra tekirdağa gitmek için şarköy sapağından girdim, olurya daha evvel geçmeyen arkadaşlarım için, facabook sayfamda paylaştığım gönderiyi burayada yazmak istedim, tecrübe olsun, manzara süperdi fakat yol tehlikeli..



Çanakkale / Lapseki geçtikten sonra yol Şarköy olarak sağdan ayrılıyor, dün dönüş yolunda keşan üzerinden tekirdağ gitmek yerine şarköy yolundan tekirdağa gitmeyi tercih ettim, hava aydınlıktı ve manzaranın çok daha iyi olacağını düşündüm, nitekim manzara çok iyidi.. fakat yol şarköyü geçtikten sonra çok virajlı ve uçurum kenarlarından gitmek zorunda kalıyor insan, gerçe trafik felan hak getire yol zorlu ( ki arabayla gittim), uçurumdan yuvarlanmamaya özen göstermek gerek, co pilotum annemdi ve korkudan çok konuşmaya başladı devamlı şikayet etti tekirdağa kadar bol virajlı ve iniş çıkışlı dağ yollarından 1.5 saat kadar sürdüm, geçtiğim yolda gece sürüşü yapmak pek tavsiye edeceğim birşey değil, çünkü genelde kendinizden başkasını görmüyorsunuz, 1.5 saatlik yolculuk sırasında 5 araç gördüm görmedim, kenara çekip şurada durayım diyebilecek yer var ama havanın aydınlık olması farz, gece durulmaz orda, durulacaksada kalabalık olmakta fayda var.

hee yok ben macera adamıyım, bana yol vs koymaz, manzara nerde ben ordayım derseniz araba/motosiklet ile şarköy yolu gidilirmi hemde nasıl gidilir

o yolu çekecekseniz yanınıza nevale almayı unutmaın, zira şarköyden sonra uzun müddet alışveriş yok

Şarköyü geçtikten sonra ortalama 65km/sa ile yol alabildim zira annem fazla hızda rahatsız oluyordu o yollarda yolunuz düşer ise virajlarda çok dikkat edin ve aşağıya uçmamaya özen gösterin zira bulunmamız uzun sürebilir :):)

uçurum kenarlarından geçerken hatim indiren co pilot hayatımda ilk kez görüyorum :):)

Allah kaza bela vermesin, benzininiz bitmesin:)
 
iyi tatiller önce. senin girdiğin yol uçmakdere yolu olup yamaç paraşütü yapılan yerdi.geçen sene oraya org. düzenledik fakat hava dolayısıyla paraşütle atlyamadık. o yol pek kullanılmaz mürefte yolu aynı zamanda. fakat kısadır 50km kadar.20130707_122859.jpg 1539_522161664517676_675821293_n.jpg 12046_523497661050743_1042063966_n.jpg 935027_523498051050704_757321671_n.jpg
 
ooo şahane :) bilmeyen ve görmeyenler için resimler yeterince açıklayıcı olur, paraşüt atlama alanını gördüm dün geçerken. denizde kabarmıştı oldukça rüzgar vardı, paraşüte pek elverişli değildi sanırım, zaten sevmem paraşüt felan, ayaklar yere basacak başka yolu yok :)
 
ne levrek yapıyor oraları bir ara gidecem olta zıpkın allah ne verdiyse
 
Havasını yakalamak lazım, ben geçerken çok rüzgar vardı ve dalgalıydı.
 
İki gündür hava parçalı yağdı yağacak şekilde. Deniz kabarıklaşır paraşüt için hava elverişsiz hale gelir.
 
Geri
Üst Alt