Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Şansızlık mı? İnat mı? Başka birşey mi?

gecmıs olsun moruk,zamanında arabam varken durdugu yerde cızılyoduku kapımın onunde ıstanbulda yasıyosun okuz mu arıyosun
 
6 ayda 1 bi zeki triko yüzünden tutanak ya da bi taraflarını çizilmiş görüyorum park halinde..düzeltilemeyecek şeyler olmadığı için salla gitsin Erhan'ım ..
 
erhan gecmis olsun.. istanbul abicim, akillisi direkte bagli milletin.
 
@Yiğidim zeki triko olayı nedir?

Sağolun beyler, çok takmıyorum çünkü insanın siniri oynuyor. Saldım artık.
 
ah izin olacak buraya ne kötü kötü şeyler yazardım..en uyuz olduğum olay..
geçmiş olsun diyeceğim ama geçmeyecek..tellei olacaksa ALLAH beterinden saklasın içindeki hayrı bulmak lazım
 
Çok geçmiş olsun kardeşim aynı şey bu sabah benım basıma geldı,,Arabamın başına geldım kapıya elımı bı attım tam camın altında cızık..Ulan kan beynıme sıcradı bakıyorum nasıl olur yaa nasıl bır terbıye yoksunu boyle seyler yapabılır sonra baktım camurluktada varr nasıl sınırlendım...nasıl sayıyorum yaklasık yarım saat arabanım ıcersınde kendı kendıme,,,
 
yani çok sinirli biri dğeilimdir ama iş üstünde birini yakalarsam ne olur bilemiyorum :)

Sanada geçmiş olsun Muharrem Allahtan araban beyaz :)
 
Geçmiş olsun Erhan...Fotolar da ki çizik şekillerine bakılırsa,sanki kasıtlı yapılmış gibi duruyor...Çevrende seni çekemeyen birileri yapmış olabilir...Bazen bu tür durumlara bende rastlıyorum ama yapıcak bişey yok çünkü kimin yaptığı belli değil...Bide arabam siyah benim,çizik olunca çok belli oluyor...Bu sefer daha çok sinirleniyo insan..:kizgin::mad:
 
Geri
Üst Alt