Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Şampiyon 12 Saat Sonra Belli Oluyor...

007

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
2,619
Yaş
47
Alonso mu Vettel mi yoksa Webber mi? Hamilton bir sürpriz yapar mı?Evet tüm bu soruların cevabı Vettel'in pol pozisyonunda başlayacağı AbuDhabi GP'sinde cevap bulucak..Bence bu son yarışı bu büyük şovu yarın saat 15de TRT3 ekranlarında kaçırmayın..
 
Hamilton çabaları yarışı daha da keyifli yapacaktır izlemeye çalışıcam bakalım....
 
Webber de 4. Siradan kalkacak..esas o da fena saldiracak..
 
oyy bugün F1'in son yarışı vardı doğru..
 
Ben yarışın sert geçeceğini düşünüyorum ve kalkışta Webber Alonsoyu geçer gibi geliyor geçemezse şampiyonluk Alonso'da kalır.Ama ne olursa olsun eski f1 günlerini özlüyorum.Motor güçleri araçların hızı,pit stop stratejileri vs çok daha teknik ve keyifliydi.

xx
 
Muhtesem bir yaristi..muhtesem..petrov muhtesemdi....
Tesekkurler Vettel....kusursuz bir yaristi...inanilmaz keyifliydi..Alonso bir kez daha gercek bir sampiyon olamayacagini gosterdi.. Muhtesem bir sezon..ve en genc sampiyon..tarih yazdi Sebastian...
 
Evet çok güzel yarıştı pek geçiş olmasada stres anlamında heyecan anlamında keyifliydi.Tabi start sonrası kazanın ve yapılan pit stopların yarışı çok değiştirdi.Alonso ve Wettel gereken çabayı bence göstermedi.
Always Schumi:D

xx
 
zevkli bi yarıştı..yeni nesil pilotları görmek süper bişi..daha samimi pilotları ve tepkilerini izlemek..ayaküstü bi tarih daha izlemiş olduk en genç şamp. olarak..bu akşam Red Bull'un partisinde olmak vardı..
Schumacher de artık bi çıkıp gitse insanların hayatından ne güzel olcak yahu..kimsenin ona dokunmadan attığı spini artık çaylaklar yapmıyo..çok güldüm ya.. :D :D
velakin şansına Liuzzi'nin sol ön tekeri kafasına girmedi..
 
Schumi gitti,meydan çaylaklara kaldı...:D

@Yiğido; Schumi ile alıp veremediğin ne kardeşim senin,tamam biliyoruz Hakkinen ve McLaren cisin..:D
 
Schumi gidemedi yapıştı kaldı işte sorun orda zaten Sezgin abi.. :D :D
 
Geri
Üst Alt