Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ıbıza gizli özellikler ve garanti

Gizli özellik ve Garanti hakkında
Gizli özellik açılabilir, ancak araçta bir bozulma olursa garanti dahilinde diye servise çekilirse, araca gayri resmi yollarla müdahale edilmiş raporu çıkarılıp arıza garanti dışı bırakılıyor.

Diğer konularda ise örneğin ACC için belli başlı araç gereçlere ihtiyaç var. Örneğin radarlı sensörler, ve kumanda kolu takılmalı. Birde buna ek olarak kodlama yapılmalı yani mekanik donanıma da ihtiyaç var. Tıpkı motoru olmayan aynalarda motor ihtiyacı ardından bu motoru kumanda edilecek yazılım desteği ihtiyacı olduğu gibi.

Bilginize sunarım
Saygılarımla
 
Aynı araç ve aynı donanım sınıfına sahibiz . Mümkün değil ;) İleride aynaları söküp motor destekli ayna takarsanız ki bu mümkün mü bilmiyorum o başka .

Biz aslında şu OPS ile ACC'yi açtıralım yeter ;)

Yanılıyorsun. Benim aynalarım içeriden katlanıyor. ender elektronikte kumanda moduna ayarlardı. artık anahtardan kapıları kapatınca otomatik aynalar kapanıyor.
 
Yanılıyorsun. Benim aynalarım içeriden katlanıyor. ender elektronikte kumanda moduna ayarlardı. artık anahtardan kapıları kapatınca otomatik aynalar kapanıyor.

Sizin aracınızda var hocam o donanım . Bizim araçlarda içeriden katlanacak donanım yok ;) O sebepten mümkün değil bizimkilerde .
 
Ben 2016 Style Plus'a kadran selamlama, kapı kilitleme açmada korna, kilitliyken kapının içeriden açılmasında alarm (korna düt düt düt yapıyor) ve yağmurda camların otomatik kapanmasını açtırdım ama yağmur sensörüm olmasına rağmen bu çalışmadı.
Bir de bu plus pakette full link açtıran var mı? Tabi mirror down özelliğini açan var mı onu da merak ediyorum.
 
Geri
Üst Alt