Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ıbıza gizli özellikler buraya

Araçta donanımsal bir sıkıntı olma ihtimali yok ki üstadım bazı servisler de acıyor hatta özellikleri ,birde bişey izah ediyim bana hediye park sensörü verdiler bildigin piyasa malı forze marka satış fiyatı :500 tl imiş asıl onların yaptığı garantı dışı bir işlem birde orijinal diye yutturuyorlar bize abicim .:)

Aynen kardeşim ben de onu sorcam. Bu hediye park sensörü dedikleri uyduruk bişey mi? Yani tamponda eğreti durma,sensör kablolarının ortada dolaşması,sensör kenarlarından su sızdırması, mesafe gösteren dandik ekranın arabanın orta yerinde şey gibi durması gibi durumlar var mı?
 
Park sensoru dandik bir sey gosterge ekrani yok din din sesli ikaz veriyor teyple entegre bile yok 50 tlik piyasa mali forze marka servis kendisi taktiği icin gormezden geliyor garanti de olay bu fiyatida 500 tl istiyor boyle bir anlayis olur mu yazik gunah
 
Rakam çok uygun, paylaşım için teşekkürler

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Fiyat ne peki
[doublepost=1475439912,1475439801][/doublepost]Simdi okudum fiyati tesekkurler :)
 
Merhabalar,
Acaba Balıkesir'de gizili özellik açan var mı? Bursa yada İzmir'e pek gitmek istemiyorum.
 
balıkesir'de yapan bir yer vardı sanırım vag com

red line diye bir yer buldum internetten ama isterseniz bir arayın yapıyorlar mı bir sorun derim...
 
Geri
Üst Alt