Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ıbıza 1.8t fr

ilkrsvr

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Mar 2012
Mesajlar
40
arkadaşlar herkese merhaba.2005 model seat ıbıza 1.8t fr aracımı allah nasip kısmet ederse ocak ayında baba olacağımdan dolayı satıyorum.hiçbir sıkıntısı problemi yoktur vergisi ödenmiş muayenesi yenidir.tüplü ve ruhsata işlidir.uzun yolda 17-20 kuruş şehir içi 25-35 kuruş arası yakmaktadır.değişen sadece sol ön kapı doğuşta değişmiştir.geri kalan her yeri orjinaldir.mantıklı araç olursa takas düşünebilirim.fiyatta siteden ciddi düşünen arkadaşlar güzel indirim yapılacaktır. foto yüklemeyi bilmediğim için malim sitedin linkini ekliyorum resimler orada mevcuttur.araç şu anda 103 bindedir tatilden yeni geldim birazcık dolaştım:) alana hayırlı uğurlu olsun araçta masraf bulan tarafımdan karşılanacaktır.


Seat Ibiza 1.8 T 20V FR 2005 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 93003548
 
Gozun aydin diyelim Allah gonlune gore verir insallah
 
Hayırlı satışlar:eek:key:
Şu an üzerinde hangi jantlarvar
 
hayırlı satışlar.güzel araç

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

hayırlı satışlar.güzel araç
 
hayırlı satışlar

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

hayırlı satışlar
 
saolun arkadaşlar şu an aracın üzerinde resimlerdeki abt nin 16 inç jantları var orjinal jantları 16 inç onlarda durmakta
 
Geri
Üst Alt