Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İzmirdeki Seatcılar yardım-destek

serkanergezer

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Ağu 2013
Mesajlar
4
Yaş
34
Herkese merhaba,
İzmir'de ikamet eden arkadaşlara sormak istediğim, tanıdık bildik seat ibiza aksesuarları satan yerler var mı? İlk olarak spoiler ihtiyacımı gidermek istiyorum. Fiyat aldığım yerler oldu yalnız sektor fazla genis 160-250 TL arası fiyat verenler var İnt. ve elden satışta. Bende çelişkide kaldım ve siz abilerime sormak istedim.

Ayrıyetten sormak istedigim birkac sey var;

İnt. gezerken ecu yazılımı yapan bir firma gördüm. 1.4 motorlarda 15 hp 13 tork artışı yaptıgını soyluyor %10 yakıt tasarrufuda cabası bunun yanında speed booster gaz tepime cihazıda aynı fiyata veriyorlar montajı basit ve etkili oldugunu soylediler satan kişi istersem hemen deneyebilecgimi söyledi aslında merak etmiyorda degilm bu cihazda da %5 gibi bir yakıt tasarrufu saglıyormuş atmosferik araçlarda, çelişkide kaldım en son ikisini de yaptırıcam tam olacak ;)

Bu konular da bilgisi olan arkadaşlardan, abilerden yardım bekliyorum. Kafanızı şişirdim ilk msjımda kusura bakmayın artık. Herkese kazasız belasız iyi günler dilerim...
 
Geri
Üst Alt