Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İzmir / Şirince Organizasyon Fotoğraflarımız

Öncelikle katılım sağlayan tüm arkadaşlarımıza,sonra organizasyonu düzenleyen Barışa,telsizleri ayarlayan Mertkan a ve gelemeyip kalbi bizimle olan tüm SCW lilere çok teşekkürler..

Arkadaşlar ellerinizdeki tüm fotoları videoları koyun facebook sayfasında yayınlayacağız..
 
muhteşem geçen bir organizasyon sonunda scw ye gönül bağı ile bağlı olan tüm üyelerimize ve vaktini parasını bu güzel organizasyon için harcayan tüm üyelerimize teşekkürleribir borç bilirim.umarım bir kusurumuz olmamıştır
 
Harcanan emegin karsiligi olan gulen yuzlerle bir organizasyonuda geride biraktik gelen herkesin ayaklarina saglik. Harcadigimiz caba albumlerde sakli havizalarda herzaman yer bulacaktir. Bu organizasyonda uzattigimiz ele hadi SCW dedigimiz soze karsilik vererek gelen herkese tekrar tekrar yonetimim ve kendi adima tesekurederim. İyki varsiniz ve daha nice organizasyonlara :)
 
Geri
Üst Alt