Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İzmİt sonax ta scw Üyelerİne Özel kampanya !!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YEKTA

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Kas 2010
Mesajlar
6,728
Yaş
49
SONAX NANO BOYA KORUMA + 4 İÇ DIŞ YIKAMA + HIZLI CİLA + ARAÇ İÇİ TEMİZLEYİCİ+ 1000ML KONSANTRE ŞAMPUAN üyelerimize özel 250 lira
SONAX'ın sitesinde 280 lira diyor üyelerimize özel fiyat !! arkadaşlar esnaf çocuklar tavsiye ederim bu kampanya sadece izmit sonaxta geçerlidir diğer şubeleri kapsamaz.
Kampanya için SFR76 yazıp 2222’ye gönderen TURKCELL kurumsal hat kullanıcıları elde ettikleri şifre ile İZMİT SONAX Uygulama Merkezinde SONAX Nano Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma uygulamasını 400 TL yerine 250 TL’ye yaptıracak.


HEDİYELERİN LİNKLERİ AŞŞAĞIDA

1-)Sonax Araç İçi Temizleyici 321200 500ML - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com

2-)Sonax Konsantre �ampuan 314300 1000ML - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com

3-)Sonax Hızlı Cila 288200 500ML - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com



İZMİT SONAX'A TEŞEKKÜRLER..
 
kacirilmicak firsat valla supermis
 
Evet yekta abi izmitteki daha avantajli ama izmit disindakiler icinde 279 tl iyi bir fiyat bence sonaxta birde herkese SONAX Araç İçi Temizleyici, SONAX Konsantre Şampuan ve SONAX Hızlı Cila’dan oluşan özel bakım seti hediye.Ayrıca yine kampanyadan faydalanan herkese sonrasındaki 3 yıkama uygulaması da ücretsiz diyor :)
 
sonax böyle kampanyaları çok yapıo geçen defa ben avea kampanyasından yararlandım :)
 
keşke antepte de olsaydı be abi böyle kampanya yapınca kıskanıoz valla napsak bizdemi izmite gelsek izmit sonax duy bizi :D
izmit sonaxa scw ye yaptıgı indirimden dolayı her ne kadar yararlanamasamda:D teşekkürlerimi iletiorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt