Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İyi Tatiller SCW

s.aydin

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Haz 2012
Mesajlar
220
Yaş
40
Tatile çıkacak olan öğretmen arkadaşlarım ve SCW ailesi iyi tatiller. Tatilinizi nerelerde ve nasıl geçireceksiniz?
Ben pazartesiden itibaren kısa bir yolculuğa başlayacağım. Önce Kayseri hem aile ziyareti hem düğüne katılacağız (Erciyes'in havasını özledim:) sonra Karaman'da bir dostumun düğünü olacak(millet hep evleniyor darısı bekarlara diyelim:) sonra da memleketimin herhangi bir yerinde birkaç gün deniz keyfi yapacağız Allah izin verirse. Kazasız belasız yolculuklar diliyorum herkse, yollarda sakin ve saygılı olalım, malum havalar sıcak insanlarda da hararet yükselince istenmeyen tartışmalar olabiliyor yollarda :)
 
genelde tatile bizim buralarda deniz bölgelerine doğru kaçarlar bende riayet edenlerdendim...
ama artık deniz kum sıkıcı geliyor özellikle yurt dışı eğlence yerlerine gitmeyi düşünüyorum
şimdilik aklıma yunanistan bulgaristan makedonya gibi ülkeler planlıyorum...
 
Şuan çalışıyorum, 26 temmuzda Trabzon'a gidicem 15 gün kadar. İstanbula gelip biraz durup Ağustos sonuna doğruda Antalyaya gitme niyetindeyim..

Rus kankiler çağırıyorlar davay davay diyorlar :D
 
ceycey11 kardeş iyiymişsin sen:) altıpatlar yurtdışı gezileri biz öğretmenler için anca turlar sayesinde olabilir yoksa hadi Yunanistan'da biraz takılalım sarmadı Bulgaristan zorr.
Rus kankiler çağırıyorlar davay davay diyorlarpuhaha
 
Değişik insanlar ruslar ya :D

Tamam komikler eğlenceliler vs. ama bir gün cluba gittik içiyoruz eğleniyoruz falan sınırsız içki ya bunlar içkiyi alıp çantalarındaki şişeye boşaltıyorlar gidiyorlar otelde içiyorlar falan :) Her akşam cluba gitmenin peşindeydiler çözdüm ama sonra bunları az çakal değiller :D
 
çanakkaeden yolu geçen olurda aramaz sormazsa hasbel kader öğrenirsem beynini yamulturum !!!!!!!!!!!!!!!!puhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhaha
 
kısmetse 7-8 temmuz gibi çıkacağım 9-16 arası bodrumdayım.bu tarihlerde oralarda olan üyelerimiz olacaksa görüşelim ;)
 
ben balıkesir burhaniyedeyim kısmetse 3 ay daha burdayım :) herkese iyi tatiller
 
Geri
Üst Alt