Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İyi geceler SCW Ailesi bir konuda görüş almam gerekiyor..

EmreKLKSZ

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
24 Ağu 2012
Mesajlar
322
Basit bir hikaye benimkisi.. Arkadaslar surekli alıs-veriş yaptıgım işinde uzman bir aksesuarcım var. Gecen günlerde arka plakalık aydınlatmasını sarı iken beyaz led yaptırayım dedim. Gittim aksesuarcıma ledleri gördüm (philips) yanması ve bunun plakaya yansıması çok hoş göründü bana. Bende abicim tak bunları dedim. Oda iyi bir işçilikle ( her ne kadar basit iki vidada olsa titizlik cok onemli ya tornavida kaysa tampon cizilse ? :) ) ledleri taktı 2 dakika sonra arıza ışıgını yaktı aracım. Oktay Abi ( aksesuarcım ) zaten en basta soylemisti fakat ihtimallere dayanarak yanmayacagınıda belirtti ben onu görünce morelim bozuldu ufakta olsa baska bir ledsiz ampul takalım dedi taktık arıza ısıgını söndürdü. Fakat ertesi gün ampul kesti. Gittim abi böyle böyle. Sıkıntı yok kardesim hemen degistireyim dedi eyvAllah tamam taktık gittim. Aradan 15 gün gecti ve suan yani bu aksam tekrar kesti o da arkadasım sayesinde anlasıldı evine bıraktım ilerleyince aradı durumu izzah etti kesmiş diye. İyice tepem attı. Aradım Oktay abiyi anlattım durumu yarın gelmemi istedi degişim icin. Konu basitte olsa uzunca yazarak anlatmak istedim. Ee nolmus ? Nolmuşuna simdi geliyorum affınıza sıgınarak..

Abilerim kardeslerim; Ben o ledlileri taktırsam, arıza ışığı yansa, bu arıza ışığını serviste kapattırsammmm. Eger ki olmaz ya hani oldu diyelim ön farlar sisler vs arka led stoplardan birisinde sorun oldu ( Allah Göstermesin.. ) bu söndürdügümüz arıza ışığı tekrar yanar mı ? Yanmazsa eğer dalgınlık sonucunda arka stopları fark edemeye bilirim insanlık hali gayet dogal. Hani demek istedigim eger o arıza lamba ısıgını kapattırsam her hangi bir aydınlatma sorununda tekrar yakar mı kendini arıza ışıgı ? :confused:
 
Kardeşim maslak oto sanayıde erdınc abı (far tunıng) yada ender elektronıkte orjınal olarak ledlı plaka aydınlatması bulabılırsın.tutar olarak pahalı olabılır ama ender elektronık orjınal erdınc abıde son derece ıyı ustalık yaptıgı ıcın uzun sure sorun yasamazsın.aydınlatması da harıka.ebay da da bu tur urunler mevcut ıyı bır arastırma ılede daha ucuza emsal kalıtelerde bu urunu bulabılecegını tahmın edıyorum.


Bu bahsettıgım urunler arıza ışığı yakmaz.
 
Kısa bir fiyat arastırmasından sonra bu dedigin ürünün fiyat aralıgını buldum. 100 ila 200 arasında bir rakam. Geneli 150. Bence bana göre uygun bir fiyat. Sonucta her zaman normal ampul patlayabilir fakat bu olay mantıklı ve de orjinal. Patlayacagını sanmıyorum. Sonucta led ve cogunda 6 k xenon beyaz renk mevcutmus..


Şu bir ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...dinlatma-seti-orj-alman-nohata-96848051/detay

Şu iki ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...aka-lambasi-seti-ariza-yakmaz-100690493/detay
 
tavsıyem ender elektronıge bak.orjınallıgınden emın olursun hem..
 
Arıza ışığını servis söndürmez eğer takılan led uygun değil ise sürekli arıza ışığını yakar sizin plaka lambası için arıza ışığının yanmamasını istiyorsanız gösterge saatinden o lambanın sökülmesi gerek ve bu durumdada diğer ampül arızalarındada yanmayacaktır. bence piayasa arıza ışığı yakmayan led ampüller var onlardan takarsan sorunsuz kullanırsın netten veya ebaydan alacağına arkadaşların bahsettiği yerlerden alırsın her hangi bir sorun yaşadığında da değişimi veya iadesini yaptırabilirsin. şimdiden kolay gelsin...
 
Bu Lambaları Uyguladınızmı Aracınızda Uyguladıysanız Sonuç nedir paylaşırmısınız:eek:key:
 
Geri
Üst Alt