Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İvmelenme sorunu - Arıza

LEONISM

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Nis 2010
Mesajlar
1,706
Yaş
36
Eve giderken aracın ivmelenmesi bi tuhaflaştı ... 4. vitesteydim aksamalar yaşadım. Bi ivmelendi bi ivmelenmedi falan , sağa çektim... boşta deniyim dedim. boşta da 4000. deviri geçmedi... ağır ağır eve geldim... Motorda tuhaf bi ses var ve koku... evdeyim servisin gelmesini bekliyorum şu an, servise çekilebilir...
 
tsi ler 4000 devri geçmiyor diye biliyorum boşta. yanlıs da olabilirim
 
Gecmis olsun. Buna benzer bir sorun bende yasadım. Motorda turbo kesici valfini sokup yerine blow off takmışlar. Motor yuksek devirdeyken kesici devreye girmediginden beyin motoru korumaya alarak devirlenmeyi 4000-5000 uzerine cıkarmıyor dediler. Serviste bu parçayı temin ettikten sonra sorun cözüldü. Sen de bizi bilgilendirirsen seviniriz. Tekrar gecmiş olsun.
 
havanın neminden ve sıcaklık farkından dolayı arada bir yapar ciddi hava değişimleri olduğu zamanlar değilsede yakıt kalitesizliğinden yapar aynı problemi. yakıt filtresini değiştirmen gerekiyor eğerki yakıttansa. bu arda rolantiden boş viteste basarsan 4000 deviri geçmez :)
 
kanka gecmıs olsun.. bu arabalar zaten bosta 4 bın devrı gecmıyor..fakat sorunu merak ettım :confused:
 
Geri
Üst Alt